Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Mobilni telefon za starejše na tipke Maxcom MM426, črn

Blagovna št.: 254576

Blagovna znamka: MaxCom

Mobilni telefon Maxcom MM426, telefon za starejše na tipke, črn

Vrhunski telefon za uporabnike, ki potrebujejo veliko tipkovnico, velik izpis na zaslonu in želijo enostavno uporabo. Maxcom MM426 ima slovenski meni in navodila

Preberite več
Spletna cena
39,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,33 € x 3
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Vrhunski telefon za uporabnike, ki potrebujejo veliko tipkovnico, velik izpis na zaslonu in želijo enostavno uporabo. Maxcom MM426 ima slovenski meni in navodila

Telefon Maxcom MM426 je odlična izbira za starostnike. Primeren je tudi za vse ostale, ki želite enostaven mobilni telefon z veliko in pregledno tipkovnico. Odlična izbira je tudi za vse tiste, ki imajo otežen vid. Mobilnik ima velik izpis besedila, njegova primarna funkcija pa je telefoniranje.

Preprost in enostaven za uporabo

Maxcom MM426 je narejen za uporabnike, katerih osnovni namen telefona je telefoniranje. Mobilni telefon ima velike tipke in enostavne menije.

Pregleden izpis znakov na zaslonu omogoča, da uporabnik samozavestno in brez strahu uporablja telefon. To je naprava, ki se jo starejši hitro naučijo uporabljati. Telefon je odklenjen, kar pomeni, da ni omejen na določenega mobilnega operaterja. Za dodatno varnost uporabnikov skrbi tipka za klic v sili (SOS).

Funkcionalen in uporaben mobilnik

Telefon Maxcom MM426 ima vgrajen prostor za telefonski imenik s 300 številkami ter dodatnimi (do) 250 številkami na kartici SIM. Torej v imenik zlahka shranite več kot 500 kontaktov.

Možno je nastaviti hitro klicanje. To nastavite tako, da s pritiskom na določeno tipko se vzpostavi klic na številko, ki ste jo shranili pod to tipko. Med dodatki najdete FM radio, kalkulator in budilko, ki vam bo še olajšala vaš vsak dan. Poleg velikega izpisa na zaslonu, se telefon ponaša tudi z velikimi praktičnimi tipkami. Kljub temu, da je njegov osnovni namen telefoniranje, vam ponuja še pester nabor funkcij.

Praktičen polnilec

V kompletu je priloženo namizno stojalo, ki se hkrati lahko uporablja kot polnilec. Vsakodnevno ročno priklapljanje polnilca v tem primeru ni potrebno. Telefon zgolj naslonite na nosilec in že se polni. Ima velik izpis na zaslonu. Meniji so v slovenskem jeziku.

Več o mobilnem telefonu Maxcom MM426

  • Klasični mobilni telefon na tipke
  • Zaslon: barvni 1,77'' (160×128px)
  • SOS gumb
  • Imenik: do 300 vnosov
  • Spominska kartica: microSD (ni priložena)
  • Baterija: 800 mAh
  • Barva: črna
  • Dimenzije: 105 x 52 x 13 mm
  • Teža: 72 g

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Dual SIM:
Da
Refurbished (obnovljen):
Ne
Omrežje telefona:
Ostalo
Barva:
Črna
Vrsta mobilnega telefona:
Klasičen
Operacijski sistem:
Ostalo
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup