Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R cool flow, moder

Blagovna št.: 282134

Blagovna znamka: Britax Römer

britax-r-mer-avtosedez-sk--1-2-3--9-36-kg--advansafix-iv-r-cool-flow--moder

Izberite Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R cool flow, moder.

Preberite več
Spletna cena
349,99 €

Zlata cena
299,99 €
Prihranek
50,00 € (-14%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
27,27 € x 11
Več o izdelku

Izberite Britax Römer avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Advansafix IV R cool flow, moder.

Avtosedež Britax Römer Advansafix IV R je oblikovan za varno in udobno vožnjo otrok, težkih od do 36 kg. Je idealen avtosedež za vsako družino. Zahvaljujoč funkciji "Flip&Grow" lahko avtosedež enostavno pretvorite iz avtosedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom v avtosedež s 3-točkovnim pasom - skladno z rastjo otroka. Avtosedež Advansafix IV R zagotavlja popolno prilagodljivost in zaščito. Ko otroka v avtosedež pripnete s 3-točkovnim pasom, funkcija "SecureGuard" poskrbi za optimalno pozicijo traku čez medenične kosti, kar zmanjša tveganje za poškodbe trebušnega predela. Nastavljiva funkcija SICT in naslonjalo za glavo v obliki črke V zagotavljata varnost tudi v primeru bočnega trka.

Več o avtosedežu  Britax Römer

 • "Flip&Grow" : Ko otrok doseže težo 15 kg (do max 18 kg), morate spremeniti avtosedež iz zapenjanja s 5-točkovnim varnostnim pasom v zapenjanje s 3-točkovnim pasom. Zahvaljujoč funkciji "Flip&Grow" je ta sprememba hitra in enostavna. Enostavno prilagodite naslonjalo za glavo, nato pa preklopite prilagoditveno ploščo "Flip&Grow" tako, da je SecureGuard nad sedežem.
 • "EasyRecline": Primeren je za vse starosti in omogoča nastavitev sedeža v tri udobne pozicije.
 • "Isofix sistem": V primeru trka Isofix sistem usmeri silo trka navzdol proti avtomobilskem sedežu in potem s precej manjšo silo naprej, s čimer konkretno zmanjša tveganje za poškodbe otrokovega vratu in glave.
 • 5-točkovni varnostni pas: 5-točkovni pas je eden izmed najbolj varnih načinov pripenjanja otroka v avtosedež, saj poskrbi, da je ves čas vožnje otrok trdno in varno pripet v zaščitno školjko avtosedeža.
 • Mehke neoprenske blazinice: Nove, mehke neoprenske blazinice na prsnem predelu se popolnoma prilegajo otrokovim prsim. Poskrbijo za udobje otrok med vožnjo ter zmanjšujejo možnost premikanja otroka pod pasovi. Lahko jih enostavno odstranimo in operemo.
 • "SecureGuard": Nova tehnologija Secure Guard je še ena varnostna točka v avtomobilu, ki zagotavlja večjo varnost kot pri običajnih otroških avtosedežih. Optimalen položaj varnostnega pasu s pomočjo najnovejše tehnologije Secure Guard poskrbi, da ostane varnostni pas kljub različnim otroškim aktivnostim v vozilu nameščen preko otrokovih medeničnih kosti.
 • Fleksibilna tehnologija zaščite pred stranskim udarcem ob trku vozila (Side Impact Cushion Technology SICT): Britax Römer Advansafix II SICT zagotavlja odstranljivo bočno zaščito, ki se uporablja ob straneh bližje vratom, in ponuja možnost enostavnega premikanja otroškega avtosedeža v različne avtomobile ali prevoz drugih potnikov.
 • "Top Tether" pas: Top Tether pas v obliki črke V preprečuje, da bi se avtosedež v primeru trka preveč premaknil naprej ali se zavrtel. Omogoča izjemno stabilnost in varnost avtosedeža.

   

Garancija: 2 leti


OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1:

 • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

 • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
9 - 36 kg
Pritrditev v avtu:
Isofix
Barva:
Mornarsko modra
Zapenjanje:
5 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup