Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Poganjalec motor Clementoni Vespa

Blagovna št.: 272562

Blagovna znamka: Clementoni

Poganjalec motor Clementoni Vespa_1

Čudovit, varen in udoben poganjalček v obliki motorja-Vespa, Clementoni, narejen iz 100% recikliranih materialov! Idealen za malčkove prve dogodivščine.

Preberite več
Spletna cena
39,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,30 € x 3
Več o izdelku

Čudovit, varen in udoben poganjalček v obliki motorja-Vespa, Clementoni, narejen iz 100% recikliranih materialov! Idealen za malčkove prve dogodivščine.

Več o poganjalcu motor Clementoni Vespa

Vstopite v čudovit svet Clementoni poganjalcev in spoznajte udoben in varen poganjalček v obliki motorja-Vespa, ki je narejen iz 100% recikliranih materialov. Poganjalček je idealen za malčkove prve dogodivščine, saj ergonomske oblike, visoke kakovosti, okolju prijazen ter je čudovitega vintage stila. Oblika poganjalca ugodno vpliva na razvoj otrokovih motoričnih sposobnosti, koordinacije in občutka za prostor. Vključuje predal za shranjevanje, v katerem lahko otroci hranijo svoje stvari. Priporočeno za otroke stare od 10 do 36 mesecev. Artikel je proizveden v Italiji.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Priporočeno za otroke stare od 10 do 36 mesecev. 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup