Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

OTROŠKO GORSKO KOLO PLASMA 20'', rumen

Blagovna št.: 295271

Blagovna znamka: Plasma

OTROŠKO KOLO PLASMA 20 col- rumen

OTROŠKO GORSKO KOLO PLASMA 20'', rumen

Preberite več
Spletna cena
209,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,49 € x 20
Več o izdelku

OTROŠKO GORSKO KOLO PLASMA 20'', rumen

Kakovostno otroško gorsko kolo Plasma je primerno za vse vrste terena ter vsem otrokom od 6. do 10. leta starosti, ki si želijo varne, udobne in samostojne vožnje. Sestavlja ga jekleni okvir in kolesa s premerom 20", opremljeno je z menjalnim sistemom s 6 prestavami. Odlikujejo ga tudi vgrajene V-Brake zavore, ki bodo poskrbele, da bo vaš otrok varen na vsakem koraku.

Primerno za vse vrste terena
Gorsko kolo Plasma je primerno za vse vrste terena, naj si bo to vožnja v mestu kot v gozdu in bolj zahtevnim terenom. Je odlična izbira za vašega otroka, saj vam z vso vgrajeno opremo ponuja varno preživljanja prostega časa, transport v šolo in rekreacijo. Zaradi svojega dizajna in lepih barv bo odlična izbira tako za fante kot punčke. Kolo je na voljo v modri barvi. Gorsko kolo je odlična izbira za premagovanje vsakodnevnih poti, ko se vaši najmlajši odpravljajo v šolo, na interesne dejavnosti, treninge, kot tudi za športno aktivnost in rekreacijo.

Kolo kot praktično transportno sredstvo
Kolo je lahko odlična izbira za transport po mestu, saj vam s tem omogoča več možnosti za izogib prenatrpanemu potniškemu prometu in gneči v prometnih konicah. Brez čakanja na semaforjih in prometnih zamaških, kolo vam ponuja odlično alternativo transportu v cestnem prometu, vašemu otroku pa dodaja dodatno samostojnost.

Za otroke med 6. in 10. letom
Kolo Plasma 20'' je odlična izbira za vse vaše najmlajše, ki jim želite v vsakdan prenesti več športa in rekreacije ali pa jim le olajšati transport v šolo in ali na različne treninge. Kolo je primerno za vse otroke, med 6. in 10. letom ne glede na spol, saj je kolo v zelo lepi modri barvi. Kolo odlikuje delovanje s 6 prestavami, ki omogoča, da si vaš otrok vožnjo prilagaja glede na svojo zmogljivost in težavnost terena. Kolo ima vgrajene V-brake zavore, ki bodo vašim najmlajšim zagotavljale varnost in zmogljivost na vsakem koraku.

Več o gorskem kolesu Plasma 20''

  • Vrsta: gorsko kolo
  • Velikost: 20''
  • Zavore V-brake
  • Primerno za: otroke
  • Starost: 6. do 10. let
  • Jeklen okvir
  • Menjalni sistem: 6 prestav

Garancija: 1 leto

 

Podrobnosti izdelka
Primerno za spol:
Otroško
Velikost koles (v inč):
20
Št. prestav:
6
Zložljivo kolo:
Ne
Barva:
Rumena
Pomožna kolesca:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup