Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igrača dinozaver + jajca, 50 cm

Blagovna št.: 259305

Igrača dinozaver+ jajca, 50 cm_1

Izberite set, ki vsebuje baterijskega dinozavra velikosti 50 cm ter tri jajca. 

Preberite več
Spletna cena
39,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,30 € x 3
Več o izdelku

Izberite set, ki vsebuje baterijskega dinozavra velikosti 50 cm ter tri jajca. 

Set vsebuje baterijskega dinozavra velikosti 50 cm ter tri jajca. Sestavite dinozavra, vstavite jajca v odprtino na vrhu hrbta ter premaknite gumb on/off na pozicijo on. Dinozaver se prične premikati, oddaja glasove, leže jajca ter pred njim se sveti projekcija s podobo dinozavra. Za delovanje potrebuje 3 baterije tipa "AA" 1.5V, ki niso priložene. 

Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Dodatna razlaga varnostnih opozoril na igračah

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli.  Nevarnost zadušitve zaradi tujka.  Baterijska opozorila: nikoli ne vstavljajte rabljenih in novih baterij hkrati; vedno odstranite izrabljene baterije; če artikel dlje časa ni v uporabi odstranite baterije; pri vstavljanju baterij pazite na smer polarnosti (+, -); nikoli ne polnite baterij, ki niso temu namenjene; vstavljajte samo baterije enakega tipa; pazite, da ne povzročite kratkega stika; baterije naj vstavlja, zamenjuje in polni odrasla oseba; baterije odvrzite v posebne zabojnike namenjene električnim, elektronskim napravam in baterijam. Preden izročite artikel otroku, embalažo najprej odstranite in jo shranite za morebitno kasnejšo uporabo. Vsebina in barve se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži.  Shranite podatke in opozorila za kasnejšo uporabo.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup