Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Set Clementoni laboratorij Glitter Magic

Blagovna št.: 272721

Blagovna znamka: Clementoni

Set Clementoni laboratorij Glitter Magic

Laboratorij Glitter Magic za kemijske eksperimente in spoznavanje s kemijo.

Preberite več
Spletna cena
23,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,95 € x 2
Več o izdelku

Laboratorij Glitter Magic za kemijske eksperimente in spoznavanje s kemijo.

Več o setu Clementoni laboratorij Glitter Magic

Ta znanstveni komplet omogoča odkrivanje različnih področij znanosti, personalizacijo in okrasitev različnih stvaritev z bleščicami. Laboratorij Glitter Magic je popolna in varna igralna izkušnja za različne stvaritve s preprostimi kemijskimi reakcijami, hkrati pa spodbuja ustvarjalnost in domišljijo.Ta čudovit set je kot nalašč za deklice, ki obožujejo bleščice, saj si z njimi lahko ustvarijo in okrasijo različne predmete.

Set vsebuje tudi lava svetilko za okrasitev otroških sob v skladu s trenutnimi trendi. Navodila so v obliki majhne knjige s slikami in ilustracijami, ki pojasnjujejo, kako ustvariti čudovite bleščeče stvaritve ali okrasiti predmete z bleščicami. Poleg krepitve ustvarjalnosti lahko deklice odkrijejo in eksperimentirajo s preprostimi kemičnimi reakcijami, ki jim omogočajo, da pristopijo k znanosti na zabaven in praktičen način. Komponente in snovi, uporabljene za poskuse, so preizkušene in certificirane, da zagotavljajo zabavno in varno igro. Izdelano v Italiji. Primerno za otroke od 8. leta dalje.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Ni primerno za otroke mlajše od treh (3) let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe. 
Bodite pozorni, da priložene kemikalije ne pridejo v stik s telesom še posebej z usti in očmi.
Vsebuje: Mavec - kalcijev sulfat (EINECS: 231-900-3). Opozorilo. Snovi ne dajajte v usta. Ne vdihujte prahu oz. praška. Ne nanašajte na telo.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup