Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kristalni set - kinetični pesek Spin Master Kinetic Sand morska deklica

Blagovna št.: 294586

Blagovna znamka: Spin Master

Kristalni set kinetičnega peska Kinetic Sand morska deklica

Kristalni set kinetičnega peska morska deklica.

Preberite več
Spletna cena
39,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,30 € x 3
Več o izdelku

Kristalni set kinetičnega peska morska deklica.

Več o kristalnem setu Kinetic Sand 

Odkrijte zaklad morske deklice z igralnim kompletom Kinetic Sand Mermaid Crystal! Ta zabaven in nadvse poučen igralni komplet vsebuje kinetični pesek, vključno s svetlečim zlatim peskom!

Odklenite svojo kristalno posodo za večkratno uporabo s ključem Mermaid, da odkrijete, kaj se skriva znotraj. Uporabite kalup za školjke, zajemalko za školjke in valj, da ustvarite svojo umetnino iz peska! Razkrijte bisere in dragulje za dodatek svojim kreacijam. Kinetični pesek je čaroben, lahek za oblikovanje ter nadvse zabaven! Kinetični pesek je narejen iz naravnega peska, je etoksičen ter hipoalergen. Čudežno se zlepi in zlahka očisti. Igra s kinetičnim peskom otrokom omogoča razvoj ustvarjalnih in senzoričnih sposobnosti. Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od 3. let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve. Nega in varnost- pomembno: Vsebine seta ne zauživajte pod nobenim pogojem. Po uporabi temeljito umijte roke. Samo za uporabo v zaprtih in suhih prostorih. Pred uporabo odstranite vse dele embalaže. Dejanska vsebina se lahko razlikuje od prikazane na embalaži. Priporočen nadzor odrasle osebe.
 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup