Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Interaktivni svinčnik Clementoni

Blagovna št.: 272660

Blagovna znamka: Clementoni

Interaktivni svinčnik Clementoni_1

Interaktivni svinčnik Clementoni za igranje različnih priloženih iger, kjer se otrok nauči veliko novih znanj ob tem pa se neizmerno zabava.

Preberite več
Spletna cena
13,90 €
Več o izdelku

Interaktivni svinčnik Clementoni za igranje različnih priloženih iger, kjer se otrok nauči veliko novih znanj ob tem pa se neizmerno zabava.

Interaktivni didaktični set svinčnika z dodanimi različnimi zabavnimi igrami, kjer se otroci naučijo novih oblik, velikosti, barv ter krepijo svojo sposobnost dobrega oprezovanja in postajajo samostojnejši ob sprejemanju odločitev.

Interaktivni svinčnik z različnimi igrami blagovne znamke Clementoni zajema več kot 250 različnih vprašanj na 24 ploščicah, na katere otrok dobi odgovore s pomočjo lučke na interaktivnem pisalu. Če lučka zasveti zeleno je odgovor pravilen, v nasprotnem primeru pa se mora otrok še bolj potruditi pri iskanju pravilne rešitve z različnimi drugimi načini ter ob tem krepi kritično razmišljanje ter učinkovito stimulira svoj način razreševanja problemov.

Otroci se s tem čudovitim interaktivnim setom naučijo usmerjati svojo pozornost ter krepiti koncentracijo, ob tem pa se tudi neizmerno zabavajo. Razvijejo tudi zelo dobro logično razmišljanje. Interaktivni set je primeren za otroke starejše od treh let in jih spodbudi k samostojni igri.

Set vsebuje

  • interaktivno pisalo,
  • 12 papirnatih ploščic z različnimi aktivnostmi na obeh straneh ter več kot 250 vprašanj.

Setu so priložena tudi navodila. Interaktivni svinčnik deluje na baterije tipa 3*1,5V LR41, ki so priložene v demonstracijske namene. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, ker vsebuje majhne delce, ki lahko povzročijo zadušitev.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup