Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Grelna pododeja Medisana Fleece HU 670

Blagovna št.: 290409

Blagovna znamka: Medisana

Grelna pododeja Medisana Fleece HU 670

Medisana grelna pododeja HU 670 ponuja užitek dotika in globokega spanca.

Preberite več
Spletna cena
89,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,23 € x 8
Več o izdelku

Medisana grelna pododeja HU 670 ponuja užitek dotika in globokega spanca.

Ogrevana odeja je izdelana iz mehkega flisa, zato je še mehkejša na otip. S 4 nastavitvami temperature na ergonomski nadzorni plošči lahko preprosto nastavite želeno raven toplote v hladnem večeru. Poleg tega toplejše območje za noge hitro ogreje vaše noge, tako da boste prijetneje in hitreje zaspali. 

Čiščenje in nega:
Pred čiščenjem grelne pododeje izvlecite omrežni vtič in jo pustite najmanj 10 minut ohlajati. Enoto s stikalom ločite od grelne pododeje tako, da iz vtiča pododeje izvlečete povezovalni kabel. Grelno pododejo čistite samo na suho (z mehko ščetko) ali v skladu z natisnjenimi navodili za nego. Nikoli ne uporabljajte agresivnih čistil ali grobih krtač. Grelno pododejo lahko perete na največ 30 stopinjah Celzija na programu za občutljivo perilo. Po pranju jo razprostrite po ploski podlagi in počakajte, da se posuši. Ponovno jo lahko uporabite šele, ko je popolnoma suha. Grelne pododeje ne sušite v sušilnem stroju, ne likajte in ne čistite kemično.  

Opozorilo
Grelne pododeje ne uporabljajte stisnjene skupaj ali preložene. Ne smejo je uporabljati malčki, invalidne osebe ali osebe, ki bi na njej zaspale, kot tudi osebe, ki niso občutljive na vročino in se ne odzovejo na pregrevanje telesa. Vanjo ne zabadajte igel. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let. Pazite, da embalažna folija ne pride v roke otrok, saj obstaja nevarnost zadušitve. Pazite, da ne pride v stik z ognjem ali vodo. Hranite izven dosega otrok.

Več o grelni pododeji Medisana Fleece HU 670

  • Dimenzija pododeje je približno 80 x 150 cm
  • Lahko jo operete v pralnem stroju pri 30 °C

Garancija: 3 leta

Podrobnosti izdelka
Barva:
Siva
Mere (v cm):
80 x 150
Motiv:
Brez
Material:
Flis
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup