Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vzmeteno ležišče Vitapur City Wave 20, 180 x 200 cm

Blagovna št.: 257959

Blagovna znamka: Vitapur

Vzmeteno ležišče Hitex City Wave 20, 180 x 200 cm_1

Vzmeteno ležišče Vitapur City Wave je nadstandardno visoko ležišče, dodatna plast filca pa poskrbi za enakomernejšo razporeditev teže. 3 plasti prilagodljive poliuretanske pene Sensa Memory zagotavljajo dodatno udobje.

Preberite več
Spletna cena
519,90 €

Spletna akcijska cena
298,94 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
479,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,45 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Vzmeteno ležišče Vitapur City Wave je nadstandardno visoko ležišče, dodatna plast filca pa poskrbi za enakomernejšo razporeditev teže. 3 plasti prilagodljive poliuretanske pene Sensa Memory zagotavljajo dodatno udobje.

Vzmeteno ležišče Vitapur City Wave 20 je nadstandardno visoko, saj ima kar 20 cm. Poskrbi za popolno podporo vašega telesa in za udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Popolna podpora in udobje vašega telesa.

To zagotavlja 

 • sistem enojnega vzmetenja Single Spring v kombinaciji z
 • dodatno plastjo filca v jedru,
 • s tremi plastmi hladno stiskane pene Sensa Memory in
 • še 2 centimetroma poliuretanske pene v prevleki ležišča, ki skupaj poskrbijo za pravilno lego, razbremenjeno hrbtenico in sproščujoč spanec.

Zakaj izbrati vzmeteno ležišče Vitapur City Wave?

Vzmeteno ležišče Vitapur City Wave je primerno tudi za osebe z več kilogrami, do 100 kg.

Ležišče na telo deluje ploskovno, kar pomeni, da se pritisk na eno vzmet takoj razširi na vse ostale vzmeti in povzroči učinek valovanja za takojšnje udobje.

20 cm nadstandardno visoko vzmeteno ležišče Vitapur City Wave s svojo sestavo nudi telesu dobro oporo med spanjem. Dodatne penaste plasti v ležišču pripomorejo k enakomernejši porazdelitvi teže in razbremenijo pritisk na telo.

Udobje in zračnost ležišča, tudi za alergike

Tri plasti rezane hladno stisnjene pene v ležišču Vitapur City Wave povečujejo udobje in zračnost ležišča, ki je tako primerno za vse, ki cenite svežo spalno mikroklimo.

Vzmetnica ima švicarski certifikat Sanitized®, kar pomeni, da je tkanina ležišča dodatno zaščitena pred prahom, pršicam, vlago in nabiranju mikrobov. Ležišče je tako primerno za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.

Več o vzmetenemu ležišču Vitapur City Wave:

 • Dimenzije: 180 x 200 cm
 • Višina ležišča: 20 cm
 • Višina vzmeti: 17 cm
 • Tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna
 • Polnilo prevleke: 2 cm poliuretanske pene
 • Jedro: vzmetenje Single Spring z dodatno plastjo filca
 • Snemljiva in pralna prevleka: ne
 • Stopnja trdote: srednja do trda
 • Primerno za težo: do 100 kg
 • Priporočeno letveno dno: fiksne letvice
 • OEKO-TEX certifikat: da
 • Standard 100
 • Sanitized Certificate: da
 • Testno obdobje: 30 dni
 • Garancija: 2 leti

Ne spreglejte še navodil ob nakupu ležišča!

Ležišče Vitapur je zaradi lažjega transporta in maksimalne higiene vakuumsko pakirano. Pri odpiranju ne uporabljajte ostrih predmetov, da ne poškodujete tekstila.

Ležišče Vitapur dobi svojo pravo obliko v 4 urah po odstranitvi embalaže, vendar je potrebno počakati najmanj 12 ur, preden ga lahko popolnoma obremenite. Ko ležišče vzamete iz embalaže, ga več ne zavijajte in upogibajte. Paket morate odpreti v 30 dneh od prevzema ležišča.

Izdelek je namenjen uporabi v zaprtih prostorih z normalnimi klimatskimi pogoji relativne vlage med 40 % in 60 %. Priporočamo, da prostor v katerem je ležišče, redno zračite in ležišče izpostavite svežemu zraku, vendar nikoli na neposredni sončni svetlobi. Pri zračenju naj bo izdelek brez posteljnine. Na ta način se izognemo zadrževanju vlage v ležišču, kar bo onemogočilo razvijanje plesni.

Ležišče je priporočljivo večkrat obrniti (glava-noge). Priporočena pa je tudi pokončna postavitev ležišča, da se struktura in polnilo optimalno stabilizirata.

Ležišča ni priporočljivo stepati ali sesati z globinskimi oziroma parnimi sesalci. Izdelek prav tako ni primeren za vlažne prostore. Izogibajte se tudi tekočini in vlagi na ležišču. Mokro čiščenje ali likanje na tkanini odsvetujemo.

Za optimalno zaščito ležišča priporočamo, da ga zaščitite s pralnimi zaščitnimi prevlekami Vitapur.

Kaj pa garancija?

Dobavitelj/pooblaščeni serviser AD Vita d.o.o., Tovarniška 7b, 3210 Slovenske Konjice, vam zagotavlja 2-letno garancijo za jedro ležišča blagovne znamke Vitapur.

Proizvajalec je opravil postopke testiranja ležišča in ustreznega dna, zato velja garancija izključno pod pogojem uporabe ustreznega postel­jnega dna. Za žepkasta ležišča je primerno ravno oziroma trdo posteljno dno, to je ravna podlaga oziroma letvice Airflex.

Proizvajalec jamči zagotovitev vzdrževanja in nadomestnih delov v času treh let po poteku garancijskega roka.

Od datuma nakupa velja 100 % garancija na vsa jedra ležišč Vitapur. S popravilom ali z zamenjavo se odstrani vsa škoda, ki je posledica napake v materialu.

Podrobnosti izdelka
Velikost (v cm):
180 x 190
Višina (v cm):
20
Vrsta:
Ležišče
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup