Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Namizni grelnik Rovus (115x115x207 mm)

Blagovna št.: 272128

Blagovna znamka: ROVUS

Namizni grelnik Rovus (115x115x207 mm)_2

Namizni grelnik Rovus - Elegantni grelnik je idealna rešitev za hladne kotičke doma ali v pisarni-Ogrejte prostor hitro in učinkovito brez nepotrebnega porabljanja energije-Pametni sistem samodejno uravnava temperaturo.

Preberite več
Spletna cena
24,99 €

Zlata cena za 30 Zlatih točk
12,74 €
Prihranek
12,25 € (-49%)
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Namizni grelnik Rovus - Elegantni grelnik je idealna rešitev za hladne kotičke doma ali v pisarni-Ogrejte prostor hitro in učinkovito brez nepotrebnega porabljanja energije-Pametni sistem samodejno uravnava temperaturo.

Nepogrešljiv pripomoček za vsak dom ali pisarno
Elegantni grelnik je idealna rešitev za hladne kotičke doma ali v pisarni. Ogrejte prostor hitro in učinkovito brez nepotrebnega trošenja energije. V višino meri malce čez 20 cm, zato ga lahko postavite praktično kamor koli, ker tehta le 580 g in se ponaša s priročnim trakom, pa ga lahko vzamete s seboj kamor koli se odpravite, da se boste tudi tam počutili kot doma.

Dodatna toplota, kjer jo potrebujete
Ko se temperature znižajo, je ogrevanje še kako pomembno. Radiatorji in okorni grelniki so učinkoviti, a pogosto zavzamejo veliko prostora in porabijo preveč energije. Z uporabo priročnega in prenosnega ventilatorskega grelnika boste učinkovito ogreli prostor, kjer je to najbolj pomembno. Primeren je tako za uporabo na tleh kot na mizi.

Preprosto upravljanje, učinkovito ogrevanje in varnost
Zmogljivi grelni element se ob pritisku gumba hitro zagreje, grelnik pa se obrača v razponu 40°, kar zagotavlja bolj enakomerno segrevanje prostora. Samodejni vklop in izklop grelnega elementa vzdržuje ravno pravšnjo temperaturo in preprečuje izgubo energije ter onemogoči pregrevanje. Svež in moderen dizajn vključuje tudi zaščito proti prevračanju za dodatno varnost

Odlično darilo
Zaradi elegantne oblike, preprostega načina uporabe in varnostnih lastnosti je namizni grelnik idealno darilo za študente ali družinske člane, ki jih hitro zazebe in ne marajo zapletenih, okornih ali potratnih radiatorjev in grelnikov. Poskrbite, da bo vašim bližnjim v hladnih mesecih prijetno toplo, in jim pokažite, da vam je mar.

Več o namiznem grelniku

  • Moč: 300 - 350 W
  • Napetost: 220–240 V (AC)
  • Frekvenca: 50/60 Hz
  • Dolžina kabla: 100 cm
  • Dimenzija: 115 x 115 x 207 mm
  • Teža: 580 g

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Barva:
Bela
Moč (v kW):
0.35
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup