Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vlažilec zraka Blaupunkt AHS301

Blagovna št.: 223267

Blagovna znamka: Blaupunkt

Vlažilec zraka Blaupunkt AHS301

Izberite vlažilec zraka AHS301 z vgrajenim ionizatorjem, ki omogoča učinkovito vlaženje do 300 ml/h, ročno kontrolo vlaženja in možnost funkcije aromaterapije. 

Preberite več
Spletna cena
61,90 €

Spletna akcijska cena
54,47 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
54,47 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,89 € x 5
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite vlažilec zraka AHS301 z vgrajenim ionizatorjem, ki omogoča učinkovito vlaženje do 300 ml/h, ročno kontrolo vlaženja in možnost funkcije aromaterapije. 

Poskrbite za kakovost zraka v vašem domu že danes!

AHS301 je učinkovit vlažilec zraka z vgrajenim ionizatorjem, ki pomaga vzdrževati optimalno zračno vlago v vašem domu ali v delavnem prostoru. S tem vam bo v pomoč pri glavobolih, razpokanih ustnicah, razdraženi sluznici in nespečnosti, poleg tega ustvarja popolno okolje za otroke.

Optimalna vlažnost zraka

Optimalna vlažnost zraka je med 40 in 60%. Žal kot posledica ogrevanja, jeseni in pozimi vlažnost v prostorih pade na 15%, poleg tega vlažnost nižajo tudi klimatske in elektronske naprave. Daljše zadrževanje v okoljih z nizko vlago lahko vodi do številnih zdravstvenih težav, poleg tega slabša naš imunski sistem. Po drugi strani previsoka vlaga omogoča rast bakterij in gliv. AHS301 vlažilnik zraka omogoča izbiro intenzivnosti vlaženja zraka glede na vaše želje. Enota ima kapaciteto vlaženja 300 ml/h, 3,5 l rezervoar pa zagotavlja dolg čas delovanja po enem polnjenju.

Vgrajeni IONIZATOR

Elektronske naprave oddajajo v zrak pozitivne ione, zato vgrajeni ionizator oddaja negativne ione, ki izničijo efekt računalnikov, televizorjev, radijev in drugih elektronskih naprav. Negativno ioniziran zrak izboljša naše počutje in zmanjša število bakterij v zraku ter pomaga prekriti neprijeten vonj.

Funkcija AROMATERAPIJE

Terapije z uporabo naravnih eteričnih olj so popularne po vsem svetu, poleg estetske funkcije, je aromaterapija odlična dopolnitev drugim tretmajem. AHS301 vlažilec zraka vam bo omogočal uživanje ob priljubljenih dišavah, ki pomirjajo vaše čute, stimulirajo in izboljšajo vaše počutje. Vse kar potrebujete je, da v roke vzamete adapter naprave, dodate nekaj kapljic olja, vstavite adapter, vključite napravo in uživate v svežem, aromatiziranem in zdravem zraku. Za aromaterapijo je dovoljena uporaba olj na vodni osnovi.

Nočni način

AHS301 lahko uporabljate ponoči, ko člani vaše družine spijo. AHS301 poskrbi, da vaši otroci spijo v sobi s čistim in zdravim zrakom, inovativen dizajn naprave zagotavlja tiho delovanje, do 35dB.

Filter

Z uporabo pregradnega filtra vam ni potrebno skrbeti za prašne usedline po tleh oziroma pohištvu okrog vaše naprave. Filtri so na voljo tudi kot dodatna oprema (ACC001).

Več o vlažilcu zraka Blaupunkt

 • Funkcija arome
 • Vgrajen ionizator
 • Učinkovito vlaženje s hladno meglico: 300 ml/h
 • Dodatek za demineralizacijo
 • Zelo tiho delovanje (<35 dB)
 • Pretvornik s steklokeramično glazuro
 • Ročna kontrola vlaženja
 • Kapaciteta rezervoarja: 3,5 l
 • Moč: 25 W
 • Napajanje: 220-240 V~50/60 Hz
 • Dimenzije: 20 x 17,3 x 28,4 cm
 • Teža: 1,5 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Barva:
Bela
Moč (v kW):
0.025
Vrsta kamina/peči:
Razvlaževalec
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup