Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Razvlaževalec EVA EVP-20L Wi-Fi, Inverter

Blagovna št.: 255771

Blagovna znamka: Inventor

Razvlaževalec EVA EVP-20L Wi-Fi, Inverter

Dosegajte idealno raven vlažnosti v prostoru z od koder koli z razvlaževalcem EVA EVP-20L.

Preberite več
Spletna cena
283,81 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
25,80 € x 11
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Dosegajte idealno raven vlažnosti v prostoru z od koder koli z razvlaževalcem EVA EVP-20L.

V kolikor imate v vaših bivalnih prostorih težave z prekomerno vlago, se mogoče že prikazujejo zametki plesni, ki so škodljive za vas in vaše bližnje, je razvlaževalnik zraka Inverter Eva odlična izbira za odpravo nadležne vlage. Ponuja širok nabor različnih funkcionalnosti, ki bodo olajšala vaš vsakdan.

Digitalni zaslon in WI-FI upravljanje

Dosegajte idealno raven vlažnosti v prostoru od koder koli in to kar na daljavo. Uživajte v idealnih pogojih ter prihranite. V kombinaciji z brezplačno aplikacijo INVmate II, ki jo lahko prenesete prek Google Play ali App Store, ustvarite želeno okolje, kadar koli želite, s pametno tehnologijo Wi-Fi. Uživajte v prednosti idealne stopnje vlažnosti iz pisarne, kavarne, praktično kjerkoli kar na daljavo. Osnovna enota razvlaževalnika Inverter vgrajen digitalni zaslon, ki prikazuje stopnjo vlažnosti v prostoru in nastavitve stopnje vlažnosti.

Tiho delovanje in vgrajen ionzator zraka

Izberite tihi način delovanja in razvlaževalec Inverter bo deloval pri najnižjih ravneh hrupa. Primeren za uporabo v dnevnih prostorih kot tudi v spalnih. Zagotovite si zdravo in čisto okolje v vašem domu z integriranim ionizatorjem. Po aktiviranju Ionizacijskega načina se sproščajo negativni ioni, ki absorbirajo prah, bakterije, tobak in druge neprijetne vonjave.

Funkcija sušenja oblačil

Razvlaževalec ponuja program sušenja oblačil in poskrbi, da so vaša oblačila hitro suha in sveža ter pripravljena za uporabo.  Razvlaževalec učinkovito odstranjuje vlago iz zraka v prostoru, kjer se sušijo vaša oblačila in na ta način poskrbi za njihovo hitrejše sušenje, medtem pa prostor ostane povsem suh. 

Pametno razvlaževanje

Vključite funkcijo pametno razvlaževanje in naprava bo samodejno prilagodila stopnjo vlažnosti v prostoru glede na temperaturo. Pametna funkcija razvlaževanja ponuja idealno kakovosti zraka z energetskimi prihranki.

Neprekinjeno razvlaževanje

Zahvaljujoč neprekinjenemu odvajanju vode vam ni treba skrbeti za praznjenje rezervoarja za vodo. Na hrbtni strani naprave priklopite cev in jo priključite v sifon. 

Več o razvlaževalcu EVA EVP-20L

  • Digitalni zaslon
  • Wifi upravljanje
  • Tiho delovanje
  • Ionizator zraka
  • Funkcija pametnega razvlaževanja
  • Dimenzije (Š x D x V): 350 x 245 x 510 mm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup