Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Razvlažilnik zraka Blaupunkt ADH701

Blagovna št.: 302835

Blagovna znamka: Blaupunkt

Razvlažilnik zraka Blaupunkt ADH701

Izberite kvalitetni razvlažilnik zraka ADH701 priznane znamke Blaupunkt!

Preberite več
Spletna cena
337,90 €

Spletna akcijska cena
297,35 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
290,59 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,38 € x 24
Več o izdelku

Izberite kvalitetni razvlažilnik zraka ADH701 priznane znamke Blaupunkt!

Lastniki hiš in prebivalci stanovanj ali enostanovanjskih stavb, se pogosto spopadajo s težavami, ki jih povzroča slaba ventilacija. Neustrezno delovanje ventilacije povzroča povečano vlago v sobah in posledično rast plesni in gliv na stenah, ki so lahko zdravju nevarne.

Vlaga v zraku v prostorih, kjer se zadržujejo ljudje, bi morala biti med 30 in 60%. Takšen zrak ni ne presuh ne prevlažen in nam zagotavlja dobro počutje. Uporaba razvlažilnika ADH701 zagotavlja pravilen nivo vlage v zraku. Ta naprava ne bo poskrbela le za dobro počutje stanovalcev, temveč tudi za dobro tehnično stanje stavbe, saj bo zmanjševala vlažnost zidov.

ADH701 je kondenzacijski razvlažilnik z vgrajenim kompresorjem z visoko učinkovitostjo razvlaževanja – 20 litrov na dan. Ta lastnost omogoča razvlaževanje zraka v prostorih od 20 do 45 m2. Zato lahko preprosto odpravite neželeno vlago iz prostorov kot so dnevne sobe, pralnice ali tudi manjši vikendi.

Delovanje naprave ni le zelo učinkovito, temveč tudi zelo tiho. Nivo hrupa ne presega 47 dB, kar vam omogoča uporabo med vsakodnevnimi aktivnostmi, na primer med gledanjem TV ali medtem ko spravljate otroke spat.

Pomembna lastnost je velik vodni tank, s kapaciteto do 5,5 L. To pomeni, da morate v primeru maksimalne nastavitve delovanja tank izprazniti le 4 krat na dan. Poleg tega je napravo mogoče priključiti na neprekinjeno drenažo. Razvlažilnik je opremljen s cevjo, ki jo neposredno priključimo na odtok, ne da bi uporabili vodni tank.

Dva LED zaslona na kontrolni plošči na sprednji strani naprave, prikazujeta parametre kot so nivo vlage v zraku, funkcija samodejnega odmrzovanja in funkcija deaktivacije v primeru polnega rezervoarja, kar omogoča neprekinjeno spremljanje razvlažilnika in njegovo varno delovanje.

ADH701 je opremljen tudi z ionizatorjem in filtrom, zahvaljujoč kateremu bo zrak, ki ga dihamo ne le razvlažen, temveč tudi prečiščen.

ADH701 razvlažilnik zraka je idealna rešitev za vsa stanovanja in hiše v katerih se prebivalci borijo z nedelujočo ventilacijo in prekomerno vlago v zraku. Prav tako je primeren za razvlaževanje prenovljenih prostorov, vikendov ali poplavljenih sob, pa tudi kleti in shramb.

Več o razvlažilniku zraka Blaupunkt ADH701:

 • LED zaslon s kontrolno ploščo na dotik
 • Indikator nivoja vlage
 • Kapaciteta razvlaževanja: 20 L/dan
 • Detekcija nivoja vode, samodejen izklop
 • Funkcija samodejnega odmrzovanja
 • Vgrajen ionizator
 • Zračni filter za čiščenje zraka
 • Zelo tiho delovanje, pod 47 dB
 • Kapaciteta vodnega tanka: 5,5 L
 • Funkcija neprekinjene drenaže
 • Dimenzije: 33 x 28 x 58 cm
 • Teža: 15,6 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Barva:
Bela
Širina (v cm):
28
Dolžina (v cm):
33
Višina (v cm):
58
Vrsta kamina/peči:
Razvlaževalec
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup