Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Ionizator zraka QLT - 550, Inventor

Blagovna št.: 255773

Blagovna znamka: Inventor

Ionizator zraka QLT - 550, Inventor

Izberite ionizator, ki iz prostora odstranjuje prah, alergene, cigaretni dim, cvetni prah, smog in bakterije, in je sestavni del našega vsakdanjega okolja in življenja.

Preberite več
Spletna cena
446,62 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
18,60 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite ionizator, ki iz prostora odstranjuje prah, alergene, cigaretni dim, cvetni prah, smog in bakterije, in je sestavni del našega vsakdanjega okolja in življenja.

Ionizator Inventor QLT-550 se ponaša z odličnimi tehničnimi lastnostmi. Vgrajen ima filter 4v1 in omogoča štiristopenjsko čiščenje zraka. Vgrajen je Hepa filter H13, ki je izredno učinkovit pri škodljivih mikro delcih.

Zakaj ionizator?

Ionizatorji iz prostora odstranjujejo prah, alergene, cigaretni dim, cvetni prah, smog in bakterije, ki so sestavni del našega vsakdanjega okolja in življenja.

Ponujajo vrhunsko čistot zraka in so v veliko pomoč vsem astmatikom, alergikom in posameznikom z razvitimi pljučnimi boleznimi. Ionizator bo poskrbel za lajšanje težav pri dihanju.

Čistilci zraka, ionizatorji Inventor temeljito čistijo zrak in hkrati ponujajo trajno rešitev za ljudi, ki so podvrženi senenem nahodu, alergijam in astmi. Slaba kakovost zraka lahko pripelje do resnejših zdravstvenih težav, katerim pa se z uporabo ionizatorjev lahko izognemo.

Ionizatorji Inventor so lično oblikovani in tihi pri svojem delovanju. Imajo tri do štiri stopnje delovanja in tudi turbo funkcijo.

Funkcionalnost filtrov

Naprave Inventor imajo vgrajen generator negativnih ionov, ki je priporočljiv v prostorih z večjim številom elektronskih naprav. Negativni ioni, ki jih naprava generira pomagajo vzdrževati zdravo ravnovesje med pozitivnimi in negativnimi ioni. Negativni ioni, ki pridejo iz ionizatorja, se vežejo na delce s pozitivnim nabojem, kar so v večini škodljive snovi in nečistoče v zraku ter jih z obtežitvijo spravijo na tla, kjer jih ni mogoče več vdihniti

Naprave Invertor imajo 4-stopenjsko čiščenje zraka in inovativen 4 v 1 filter. Pred-filter (primarni) ustavi prašne delce in zmanjša skupno količino prahu v prostoru. Ionizatorji so izjemno učinkoviti pri škodljivih mikro delcih s HEPA H13 filtri, ki ustavijo do 99,7% nečistoč. Prav tako so izredno učinkoviti proti delcem PM0.1.

Več o ionizatorju zraka QLT - 550, Inventor

  • 4 v 1 filter
  • HEPA H13 filtri
  • Odstranjuje prah, alergene, cigaretni dim, cvetni prah, smog in bakterije
  • vgrajen generator negativnih ionov
  • primerno za prostore do 85 m2
  • vhodna moč: 50 W
  • raven hrupa: 53 / 62 dB
  • CADR: 550 m3/h
  • Teža: 10,6 kg
  • Dimenzije (Š x D x V): 310 x 310 x 680 mm

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup