Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtna klop, 150 cm

Blagovna št.: 262670

Vrtna klop, 150 cm

150 centimetrov dolga lesena vrtna klop bo s svojo fino brušeno površino in zaobljenimi robovi dodala piko na i prav vsakemu vrtu in dvorišču. 

Preberite več
Spletna cena
125,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,41 € x 12
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

150 centimetrov dolga lesena vrtna klop bo s svojo fino brušeno površino in zaobljenimi robovi dodala piko na i prav vsakemu vrtu in dvorišču. 

Uživajte na svojem vrtu

Ali tople dni radi preživljate na prostem, na svojem vrtu? 

V okolici doma si uredite prijeten kotiček, kjer si boste lahko vzeli trenutek zase - malce posedeli, počivali, uživali, brali knjigo, srebali kavico ali se družili z najdražjimi.

In če si na dvorišču ne želite večje vrtne garniture ali pa zanjo preprosto nimate zadosti prostora, bo odlična rešitev prav vrtna klop. 

Vrtna klop je kot nalašč, da se v miru usedete in opazujete svet okoli vas ter uživate v naravi, ki vas obdaja. Še posebej, če je del te narave vrtiček v katerega ste vložili toliko ljubezni in truda. Udobna vrtna klop vam lahko pomaga, da uživate v rezultatih svojega dela. 

Udobno sedenje na tej izjemni vrtni klopi iz slovenskega lesa

A katero vrtno klop izbrati? 

Klopi lahko na vrtu stojijo samostojno ali pa ob zidu in pod drevesom; lahko so preproste, v celoti izdelane iz kovine, s kovinskim ogrodjem ali pa malce bolj romantične, cele iz lesa. Ne glede na stil, ki ga nameravate izbrati, pa je važno predvsem eno - da bo vrtna klop udobna. 

In prav takšna je vrtna klop iz naše ponudbe! Udobno sedenje omogočata poglobljeno sedalo in nagnjen naslon, zato lahko na njej zlahka presedite ure in ure.

Ker je klop izdelana iz domačega lesa smreke in jelke, z naravno in kakovostno obdelavo ter fino brušena, pa ste lahko prepričani, da vas na njej nikoli ne bo zeblo, oblačila pa se ob površino klopi ne bodo zatikala. 

Še več: vsi robovi te izjemne vrtne klopce so zaobljeni, tako da bo prijazna tudi vsem otrokom, ki se morda lovijo na vrtu.  

Sestavljanje lesene vrtne klopi je preprosto, na vašem vrtu pa bo merila 150 centimetrov

Več o vrtni klopi, 150 cm

  • Dimenzija: 150 cm
  • Material: slovenski les smreke in jelke
  • Naravna obdelava
  • Fino brušena
  • Otrokom varni zaobljeni robovi
  • Poglobljeno sedalo
  • Nagnjen naslon
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup