Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Visokotlačni čistilnik Rem Power HDEm 1500

Blagovna št.: 227671

Blagovna znamka: REM Power

Visokotlačni čistilnik Rem Power HDEm 1500_1

Visokotlačni čistilnik Rem Power HDEm 1500 je primeren za različne vrste čiščenja. Maksimalen tlak znaša 100 barov, pretok vode 330-390 l/h in moč motorja 1,5 kW. 

Preberite več
Spletna cena
124,52 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
31,13 € x 4
Več o izdelku

Visokotlačni čistilnik Rem Power HDEm 1500 je primeren za različne vrste čiščenja. Maksimalen tlak znaša 100 barov, pretok vode 330-390 l/h in moč motorja 1,5 kW. 

Visokotlačni čistilnik Rem Power HDEm 1500 je primeren za različne vrste čiščenja. Lahko vam priskoči na pomoč tako pri pranju avta, motorja, prikolice, traktorja ali avtodoma, lahko pa vam pomaga pri čiščenju balkona, terase, zunanjega dela fasade, ploščic, garaž in podobnih opravil. Čistilnik ima aksialno črpalko z glavo iz lahke litine, s tremi bati iz kaljenega jekla, termično zaščito, »start-stop« sistem vklopa na visokotlačni pištoli, velik ročaj ter kolesa za lažji transport.

Hitro čiščenje brez pretiranega truda

Z močjo čiščenja 110 barov in izbiro pravega nastavka bo  postalo čiščenje avtomobilov, motorjev in ostalih prevoznih sredstev pravi mačji kašelj. Vaš avto se bo svetil, kot bi ga pripeljali iz avtopralnice. Kakovosten visokotlačni čistilnik Rem ne bo poskrbel le, da bo čist vaš jekleni konjiček ampak tudi okolica vašega domovanja, brez težav bo kos čiščenju betona, asfalta in ploščic, odlična izbira pa bo tudi za čiščenje teras, balkonov in garaž. Z njim boste lahko očistili kar si boste zaželeli. Tudi čiščenje vrtnega pohištva, cvetličnih loncev in drugih malenkosti ne boste več rabili drgniti na roke, le vključite visokotlačni čistilec in umazanije ne bo več.  Šobe čistilca so namreč zasnovane tako, da omogočajo vsestransko brizganje vode, od silovitega curka do nežnega izpiranja. 

Maksimalen tlak za maksimalno čistočo

Maksimalen tlak, ki s katerim visokotlačni čistilec Rem čisti znaša 100 barov, na uro pa se lahko pretoči med 330 in 390 litrov vode. Deluje s pomočjo 1,5 W motorja, odlikujejo pa ga še 5 m dolga priložena cev. Tudi napajalni kabel je dovolj dolg, njegova dolžina znaša 5 m, da boste avto brez težav oprali kar na domačem dvorišču.

Pravi bo za manjše balkone in terase, nastavljive šobe pa bodo do popolnosti oprale vaš avto. Tako se lahko poslovite od trdovratne umazanije na vozilu, pa tudi od nečistoč in packarij na tlakovcih, cvetličnih loncih, kolesih in pohištvu.

Več o visokotlačnem čistilniku Rem Power HDEm 1500

  • maksimalen tlak: 100 barov
  • pretok vode: 330-390 l/h
  • moč motorja: 1,5 kW
  • dolžina visokotlačne cevi: 5 m
  • dolžina električnega kabla: 5 m
  • teža: 6,9 kg
  • garancija: 2 leti
Podrobnosti izdelka
Maksimalna zmogljivost (v kW):
1.5
Najvišji tlak (v bar):
100
Največji pretok (v L/h):
390
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup