Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Škarje za živo mejo Black+Decker GT4245

Blagovna št.: 128208

Blagovna znamka: Black+Decker

Škarje za živo mejo Black+Decker GT4245_1

Prava izbira za udobno in varno oblikovanje vaše domače žive meje. S 45 cm dolgim rezilom so te električne škarje primerne za manjše žive meje.

Preberite več
Spletna cena
90,24 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
30,08 € x 3
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Prava izbira za udobno in varno oblikovanje vaše domače žive meje. S 45 cm dolgim rezilom so te električne škarje primerne za manjše žive meje.

Električne škarje za živo mejo Black+Decker GT4245 so s svojim 45 cm dolgim rezilom agilnejše in primerne predvsem za manjše žive meje, T-ročaj pa poskrbi za dodatno udobnost in natančnost pri uporabi. Zaradi dvoročnega varnostnega stikala in zavore rezila imajo visoko stopnjo varnosti. Varnostna zavora zaustavi nož v manj kot v 1 sekundi. Škarje imajo vzdržljivo, robustno in ostro kovinsko rezilo. V opremi je poleg orodja tudi zaščita za rezilo.

Ko zunanja opravila postanejo enostavna

Električne škarje Black + Decker bodo poskrbela, da bodo vaša zunanja opravila postala kar se da enostavna. Obrezovanje dreves, vej in žive meje bo postalo mačji kašelj, zahvaljujoč hitrosti rezanja s kar 1960 rezi na minuto. Škarje za živo mejo so tudi izredno varne za uporabo, saj imajo vgrajeno varnostno zavoro rezila, ki odreagirajo v manj kot sekundi in dvoročno varnostno stikalo.

Kompaktna in lahka za prenašanje

Glavni prednosti električnih škarij BLACK+DECKER sta njihova majhna teža in izredna kompaktnost. Brez težav boste dosegli vse še tako odmaknjene veje, in z njimi poskrbeli, da bo vaš sadovnjak v jeseni obrodil še bolje, kot pred tem, prav tako pa bodo okrasna drevesa in žive meje v vaši okolici lepša kot poprej.

Enostavna opravila in varno delo

K električnim škarjam Black + Decker so priložena tudi zaščitna sredstva, ki bodo poskrbela, da boste delo v okolici vašega doma opravljali kar se da varno. Priložene so posebne rokavice in posebna zaščitna očala. Da bo delo še bolj enostavno poskrbi dolžina rezila, ki znaša 45 cm, razmik med samimo rezili pa znaša 16 mm. Ker imajo zelo majhno težo, so škarje enostavne za prenašanje, prav tako pa se pri delu ne boste utrudili od samega nošenja električnih škarij.

Lastnosti elektirčnih škarij Black+Decker GT4245

  • Moč: 420 W
  • Dolžina rezila: 45 cm
  • Razmak med rezili: 16 mm
  • Št. gibov v prostem teku: 1.960/min
  • Zavora rezila: < 1,0 s
  • Dimenzije: 77,7 x 18,3 x 12,1 cm
  • Teža: 2,1 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta:
Električne
Moč (v W):
420
Dolžina rezila (v cm):
45
Hitrost rezila (v obr/min):
1960
Teža (v kg):
21
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup