Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električni skiro Blaupunkt ESC 808

Blagovna št.: 229060

Blagovna znamka: Blaupunkt

Električni skiro Blaupunkt ESC 808_1

Izberite električni skiro Blaupunkt ESC 808, sodobno vozilo, ki je zelo priljubljena alternativa kolesom, skuterjem in avtomobilom. Je idealno prevozno sredstvo za prevoz v šolo ali v službo, vožnja z njim pa je prava zabava. 

Preberite več
Spletna cena
559,91 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
23,32 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite električni skiro Blaupunkt ESC 808, sodobno vozilo, ki je zelo priljubljena alternativa kolesom, skuterjem in avtomobilom. Je idealno prevozno sredstvo za prevoz v šolo ali v službo, vožnja z njim pa je prava zabava. 

Uživajte v vožnji, bodite pravočasni!

Električni skiro je vozilo na elektriko, ki mladim in odraslim omogoča, da se učinkovito gibajo po mestu, obenem pa zagotavlja največji užitek v vožnji.

Uporaba najkakovostnejših komponent in trpežnega nerjavečega jekla ter številne inovativne rešitve zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in uporabnost vozila ter zmožnost premagovanja velikih razdalj.

Varna vožnja z električnim skirojem Blaupunkt

Električni skiro Blaupunkt ESC808 je opremljen s 350 W motorjem, ki omogoča skuterju, da doseže največjo hitrost 25 kilometrov na uro. Trifazni nadzor hitrosti (3 hitrosti) omogoča voznikom, da nadzorujejo svoj ritem in ga prilagajajo svoji starosti in veščinam, zaradi česar je pot varnejša.

Ergonomski volan skiroja na elektriko ima gumijaste ročaje, zaradi česar je nadzor skuterja izjemno udoben, enostaven dostop do gumba za hitrost in zavorne ročice pa omogoča varno pospeševanje in zaviranje.

Jasno čitljiv LCD zaslon električnega skuterja Blaupunkt prikazuje stanje napolnjenosti akumulatorja, trenutno hitrost in način vožnje, zvonec pa opozarja druge udeležence v prometu, da se približujete.

Vgradnja prednjih in zadnjih LED-luči izboljšuje varnost pri vožnji in povečuje vidno polje. Še več, uporabnik skuterja je viden drugim navdušencev na prostem. LED osvetlitev se enostavno aktivira s hitrim dvojnim pritiskom na gumb “Mode”.

Električni skiro ESC808 je opremljen s funkcijo za nadzor hitrosti, ki se samodejno vklopi, ko je hitrost konstantna 6 sekund ali več. Za izklop preprosto pritisnite na zavorno ročico ali gumb za pospeševanje.

Peljite se udobno

8,5-palčna pnevmatska kolesa električnega skuterja Blaupunkt ESC 808 zagotavljajo visoko raven udobja pri vožnji, ne le na gladkih površinah. Zahvaljujoč dušenju vibracij se lahko električni skiro brez večjih težav nadzoruje na bolj ali manj neravnih cestah, kot tudi pri vožnji preko robnikov.

Električni skiro Blaupunkt ESC808 je opremljen z zadnjo kolutno zavoro, zavorni pedal z E-ABS pa zagotavlja zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Poleg tega bo takoj, ko uporabnik začne zavirati, pričela utripati zadnja LED-dioda.

Udobje in priročnost tega izjemnega električnega skuterja zagotavlja tudi široka platforma z nedrsečo prevleko, zaradi katere lahko uporabnik vzdržuje udoben položaj za vožnjo.

Električni skiro Blaupunkt ESC 808: tudi do 20 kilometrov z enim polnjenjem!

Razdalja, ki jo je mogoče pokriti z enim polnjenjem 5,2 Ah akumulatorja, se giblje od 15 do 20 kilometrov, odvisno od obremenitve, vrste površine, na kateri potuje uporabnik, in temperature okolja.

Novost, edinstvena na trgu e-mobilnosti, je možnost zamenjave baterije z rezervno, zaradi katere je razdalja, ki jo je mogoče pokriti na električnem skiroju, dvakrat daljša. Zamenjava baterije je hitra in enostavna, lahko pa se polni ko je nameščena v skiroju ali ločeno, saj ima neodvisno polnilno vtičnico. Baterija je nameščena znotraj trdne in stabilne vertikalne cevi, ki jo varuje pred poškodbami v nesreči.

Čas, potreben za popolno polnjenje baterije, je približno 2 uri. Na voljo so nadomestne baterije (s transportno vrečo) s kodo ACE808. Največja obremenitev vozila je 120 kg.

Enostavno zložljiv električni skiro s priročno vrečko

Mehanizem za zlaganje električnega skiroja Blaupunkt ESC 808 je izjemno preprost, tako da ga lahko preprosto zložite in ga s seboj vzamete s seboj na avtobus, podzemno železnico ali tramvaj. Posebno oblikovana ključavnica preprečuje, da bi se skiro med vožnjo razstavil.

Dodaten pripomoček, ki bo koristen med uporabo skiroja, je torba, pritrjena z Velcro pritrdili na volan in navpično cev vozila. Vreča je izdelana iz trpežne EVA pene, ki zagotavlja, da se predmeti v notranjosti vrečke v primeru padca ne poškodujejo.

Več o električnem skiroju Blaupunkt ESC 808

  • Motor: 350 W
  • Baterija: 36 V 5,2 Ah
  • Zamenljiva baterija
  • Maksimalna hitrost: 25 km/h (3-stopenjska kontrola hitrosti)
  • Razdalja: 15-20 km (odvisno od teže voznika, tipa površine)
  • Maksimalna obremenitev: 120 kg
  • Naklon: 15-20 stopinj
  • Zavore: disk zavore, zavora z blatnikom
  • 8,5 inčna kolesa
  • Prednja in zadnja LED luč
  • LCD indikator hitrosti in napolnjenosti baterije
  • Zvonec
  • Priročno sestavljanje naprave
  • Tok napajanja: 42 V 2 A
  • Dimenzije: 1056 x 420 x 450/1186 mm
  • Neto teža: 13,5 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč motorja (v W):
350
Doseg (v km):
20
Največja hitrost (km/h):
25
Velikost koles (v mm):
216
Zložljivo:
Da
Nosilnost (v kg):
120
Teža (v kg):
14
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup