Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nahrbtnik Rivacase Sherwood 7661, 32 l, navy

Blagovna št.: 307012

Blagovna znamka: Rivacase

Nahrbtnik Rivacase Sherwood 7661, 32 l, navy

Izberite kvalitetni nahrbtnik priznane znamke Rivacase

Preberite več
Spletna cena
83,99 €

Spletna akcijska cena
79,24 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
83,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,31 € x 7
Več o izdelku

Izberite kvalitetni nahrbtnik priznane znamke Rivacase

Rivacase izdelki so kvalitetni, uporabniku pa nudijo zanesljivost in uporabnost
Rivacase kolekcija Sherwood je narejena iz kvalitetnega vodo odbojnega materiala. Nahrbtnik je narejen za vse avanturiste. Vanj boste spravili vse kar potrebujete za vikend v naravi, na prostem ali v koči. Velik glavni predal z volumnom 32L je dovolj prostoren, da boste vanj lahko pospravili knjige, športno opremo, brisače, kopalke, športne čevlje. Poleg tega pa ima še poseben predal za prenosnik do 16" in tablico 10.1". Na sprednji strani sta še dva priročna predala na zadrgo, primeren za manjše predmete kot so telefon, dokumenti, ključi, polnilnik. Za bolšjo kompaktnost nahrbtnika bo poskrbel trak s katerim boste nahrbtnik lahko dodatno zapeli. V stranska žepa lahko pospravite dežnik in flaško, da boste vedno hidrirani ali na suhem. Presenetil pa vas bo še dodate skrivni žep na zadrgo v katerega boste lahko pospravili dragocene stvari.

Moderen izgled
Nahrbtnik ima moderen ulični izgled. Narejen je iz sodobnih in najboljših materialov. Zaradi svojega videza je primeren tako za poslovno, kot tudi športno uporabo. Vsekakor pa boste s kolekcijo RIVACASE Sherwood izstopali in bili opaženi.

Udoben
Nahrbtnik je zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu hrbtišču in naramnicami izredno udoben za nošenje. Hrbtni del je narejen iz karo materiala, ki zagotavlja dihanje in hlajenje tudi v najbolj vročih pogojih. Dodatno udobje pa nudi tudi nastavljiv povezovalni pas med naramnicami.

Posebno oblikovana zadrga za hiter in zanesljiv dostop
posebna dolga dvojna zadrga omogoča dober in zanesljiv oprijem (tudi z rokavicami) tako, da boste lahko v nahrbtnik hitro in zanesljivo dostopali.

Poseben patent za odvečne trakove
Nahrbtnik ima poseben patent za odvečne trakove pri naramnicah. Z uporabo tega sistema vam vrvice ne boso več opletale. Ne glede na vremenske razmere, bodo vaši predmeti v torbi Rivacase vedno na varnem. V slabem vremenu bo napredni material zaščitil notranjost pred dežjem, snegom...material iz katerega je torba narejen je namreč vodoodporen in izredno vzdržljiv.

  • Zunanje dimenzije: 330 x 500 x 210 mm
  • Velikost predala za prenosnik: 300 x 430 x 45 mm
  • Teža: 0,85 kg
Podrobnosti izdelka
Vrsta dodatka:
Nahrbtnik
Barva:
Navy
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup