Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električno kolo EcoBike X-Cross trekking, 14,5 Ah, 522 Wh, Črna

Blagovna št.: 312443

Blagovna znamka: Eco Bike

Električno kolo EcoBike X-Cross trekking, 14,5 Ah, 522 Wh, Črna

Izberite kvalitetno električno kolo Ecobike X-Cross trekking!

Preberite več
Spletna cena
1.949,00 €

Spletna akcijska cena
1.851,55 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
77,14 € x 24
Več o izdelku

Izberite kvalitetno električno kolo Ecobike X-Cross trekking!

Električno mestno kolo Ecobike X-Cross je idealno za prevoz v službo ali šolo, odlično pa se obnese tudi na daljših izletih. Preizkušen bafang motor s 45 Nm navora. 522 Wh baterije zadošča za do 120 km vožnje med polnjenji. Mnogo več kot po navadi s takim kolesom naredimo.

Aluminijast okvir je zasnovan tako, da je baterija v celoti v okvirju. Tako je najbolje zaščitena pred vremenskimi vplivi in tudi pred morebitnimi padci. Baterija je 522Wh. Doseg je lahko več kot 120 km, seveda v odvisnosti od teže kolesarja, stopnje asistence in terenskih pogojev. Baterija ima življenjsko dobo več kot 700 polnilnih ciklov. Ima Greenwayevo Smart BMS tehnologijo, ki poskrbi za več moči v pravem trenutku in za boljšo kontrolo polnjenja in praznjenja. Čas polnjenja 4-8 ur.

  • Velikost okvirja: 19"
  • Velikost kolesa: 28"
  • Trpežne gume: Scwalbe 28x 1,75 so ravno prav grobe, da kolo ne brni po asfaltu, še vedno pa brez problema varno peljete tudi po makadamskih poteh
  • Teža kolesa z baterijo: 25,3 kg
  • Obremenite ga lahko z do 125 kg

Preizkušen motor Bafang (250 W, 36 V) v zadnjem kolesu ima 45 Nm navora, kar pomeni, da ne bo težav z nobenim mestnim vzponom, tudi če boste bolj malo pomagali. Največja hitrost 35 km/h, vendar po zakonu omejena na 25 km/h. Motorji v zadnjem kolesu so za mestna kolesa boljša izbira, saj ne obremenjujejo ostalih delov kolesa, predvsem verige.

Kolo ima prestave Shimano Alivio 9 Speed in 5 stopenj električne pomoči tako, da boste brez težav našli razmerje, ki vam bo ustrezalo.

X-City je opremljen s sprednjimi vzmetenimi vilicami s 63 mm hoda, da bo manj treslo po makadamu ali luknjah po naših kolesarskih stezah in cestah. Ima tudi hidravlične disk zavore.

Display je barvni in vsebuje številne funkcije. Med drugim tudi avtomatično prižge luči ob mraku. Prednje in zadnje luči Spanninga so povezane z baterijo kolesa!

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Primerno za spol:
Unisex
Velikost koles (v inč):
28
Št. prestav:
27
Zložljivo kolo:
Ne
Teža (v kg):
25
Barva:
Črna
Pomožna kolesca:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup