Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Manšetna utež Toorx 2 x2 kg za zapestje ali gležnje

Blagovna št.: 259503

Blagovna znamka: TOORX

Manšetna utež Toorx 2 x2 kg za zapestje ali gležnje_1

Manšetna utež Toorx za zapestje ali gležnje. V setu prejmete dve uteži z 2 kg teže.

Preberite več
Spletna cena
19,90 €
Več o izdelku

Manšetna utež Toorx za zapestje ali gležnje. V setu prejmete dve uteži z 2 kg teže.

Manšetne uteži proizvajalca Toorx so namenjena krepitvi mišic rok in nog. Naj bodo vaši treningi tako doma kot tudi v fitnesu še bolj učinkoviti. Z manšetnimi utežmi si lahko na videz še tako preproste vaje dodatno otežite in pripeljete vaše športne aktivnosti na višji nivo.

Vadba na še višjem nivoju

Uteži ponujajo res širok spekter uporabe, priročne so za izvajanje vaj doma, kot tudi v fitnesu, na kolesu ali pri hribolazenju. Izredno dobro se obnesejo tudi pri pilatesu, telovadbo, hojo, tekom, različnimi vrstami kardio vadbe in tudi med rehabilitacijo. So izredno enostavne za uporabo, saj jih z ježkom pritrdite na gležnje ali zapestja. V setu prejmete dva kosa uteži, vsaka z 2 kg teže. Manšetne uteži odlikuje ergonomična oblika, ki zagotavlja prilaganju tako na zapestjih kot na gležnjih in so odlična izbira za krepitev mišic na rokah in nogah.  Z njimi lahko še tako enostavne vaje preprosto otežite in povečate intenziteto vaše vadbe.

Dodatna otežitev za vse vrste vadb

Manšetne uteži spadajo med bolj inovativne tipe uteži, ki vam bodo tudi olajšale izvajanje mnogih vaj. Zakaj bi morali pri vadbi v rokah držati okretne plastične uteži, če pa jih lahko preprosto zavežete okoli zapestja in izvajanje nekaterih vaj bo z dodatno otežitvijo popolnoma preprosto. Z uporabo manšetnih uteži enostavno povečamo intenzivnost vadbe in izboljšamo svojo fizično pripravljenost, vzdržljivost in moč. Manšetne uteži so narejene iz trpežnih materialov, ki je odporen na obremenitve.

Več o uteži

  • Nosite jih lahko med vajami
  • Ergonomična oblika zagotavlja prilagajanje zapestju in gležnjem
  • Pritrdite jih z ježkom
  • Manšetne
  • Za krepitev mišic rok in nog
  • V kompletu dobite par uteži: 2 x 2,0 kg
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup