Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nogometni gol Hudora Kicker, dimenzije 213 x 152 x 76 cm

Blagovna št.: 264219

Blagovna znamka: Hudora

Nogometni gol Hudora Kicker, dimenzije 213 x 152 x 76 cm_1

Navdušeni nad nogometom? Nogometni gol Hudora Kicker dimenzij 213 x 152 x 76 centimetrov bo s priloženo tarčo poskrbel, da boste to izjemno igro kot profesionalec igrali tudi na domačem igrišču. 

Preberite več
Spletna cena
69,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,65 € x 6
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Navdušeni nad nogometom? Nogometni gol Hudora Kicker dimenzij 213 x 152 x 76 centimetrov bo s priloženo tarčo poskrbel, da boste to izjemno igro kot profesionalec igrali tudi na domačem igrišču. 

Nogomet igrajte kot pravi profesionalec

Ste si vedno želeli zapoditi za žogo kar po domačem igrišču in navdušeno "zabiti" gol? Za vas bo pravi ta nogometni gol Hudora Kicker! 

Gol za nogomet Hudora Kicker je izdelan iz kovine, velik pa je 213 x 152 x 76 centimetrov. Golu je priložena tudi tarča, kar vam daje priložnost, da kombinirate trening z zabavo ali tekmovanjem.

In brez skrbi - nogometni gol je izredno stabilen. Ogrodje gola je namreč kovinsko, v črni barvi in premera 25 milimetrov,  kar nogometnemu golu Hudora Kicker zagotavlja stabilnost.

Nogomet kar na domačem igrišču 

Z golom za nogomet Hudora Kicker boste v enem najbolj priljubljenih športov na planetu uživali kar v udobju domačega dvorišča ali pa na najbližjem travniku, stran od klasičnih nogometnih zelenic torej.

In ko se boste podili za žogo, ne pozabite, da ste del zgodovinske in bogate tradicije. Nič čudnega, saj začetki nogometa segajo vse v leto 1815. Takrat so na univerzi Eton College, eni najprestižnejših britanskih šol, nastala prva pravila nogometa, ki so jih kmalu pričeli uporabljati tudi na drugih šolah in univerzah. Leta 1848 so angleški študentje pravila posodobili, ustanovili prve nogometne klube in rodil se je nogomet kot ga poznamo danes.  

Več o nogometnem golu

  • Material: kovina
  • Mreža: PE
  • Velikost: 213 x 152 x 76 cm
  • Priložena tarča za natančnost in zabavo
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup