Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Trust Slušalke naglavne Quasar

Blagovna št.: 229786

Blagovna znamka: Trust

Trust Slušalke naglavne Quasar

Visoko kakovostne žične naglavne slušalke Quasar so idealne za igranje spletnih iger, poslušanje glasbe in uporabo glasovnih klepetalnic. Občutljiv mikrofon prilagodljive oblike omogoča kakovost čistega zvoka.

Preberite več
Spletna cena
19,99 €
Več o izdelku

Visoko kakovostne žične naglavne slušalke Quasar so idealne za igranje spletnih iger, poslušanje glasbe in uporabo glasovnih klepetalnic. Občutljiv mikrofon prilagodljive oblike omogoča kakovost čistega zvoka.

Posvetite se poslušanju
Visoko kakovostne naglavne slušalke Quasar proizvajalca Trust se v črni barvi z modrimi detajli ponašajo s svojo moderno in kvalitetno zasnovo - ter, seveda, odličnim zvokom, ki vam bo omogočil, da svojo glasbo poslušate bolje. 

Udobna pa je tudi njihova uporaba: z nastavljim, mehko oblazinjenim naglavnim trakom in oblazinjenim delom za ušesa bodo naglavne slušalke Quasar poskrbele za udobje med nošenjem, brez glavobolov zaradi nepravega prilagajanja ali premočnega stiskanja.

Nastavljiv mikrofon, ki bo poskrbel, da se vas sliši
Slušalke se ponašajo z vgrajenim mikrofonom. Mikrofon teh priročnih naglavnih slušalk proizvajalca Trust je gibljiv, zato ga lahko v celoti prilagodite glede na vaše želje in potrebe.

Slušalke Quasar so opremljene s kablom, ki je dolg 1,8 metra, kar vam med njihovo uporabo omogoča zadosti maneverskega prostora za skoraj vse, kar si želite opraviti. Preko kontrole na kablu lahko upravljate tudi glasnost naglavnih slušalk.

Neprekosljivo delovanje žičnih slušalk
Žične naglavne slušalke Quasar delujejo z vsemi osebnimi in prenosnimi računalniki, zato ste lahko prepričani, da bodo piko na i postavile tudi vašemu spletnemu igranju iger, poslušanju glasbe ali uporabi glasovnih klepetalnic oz. orodij sestankov na daljavo.

Več o Trust slušalkah

  • Barva: črna z modrimi detajli
  • Nastavljiv, mehko oblazinjen naglavni trak
  • Oblazinjene slušalke
  • Delujejo z vsemi osebnimi in prenosnimi računalniki
  • Občutljiv mikrofon prilagodljive oblike
  • Vgrajen upravljalnik za glasnost
  • Kabel: 1,8 m

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Ne
USB povezava:
Ne
Jack povezava:
Da
Kontrola glasnosti:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup