Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igra Dead Space za PC

Blagovna št.: 298562

Blagovna znamka: ELECTRONIC ARTS

Igra Dead Space za PC

Izberite igro Dead Space za PC!

Preberite več
Spletna cena
59,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,99 € x 5
Več o izdelku

Izberite igro Dead Space za PC!

Klasična znanstvenofantastična grozljivka o preživetju Dead Space se vrača, v celoti prenovljena od temeljev, da bi ponudila bolj poglobljeno izkušnjo. Ta predelava prinaša osupljivo grafiko, napeto vzdušje in izboljšave v igranju, hkrati pa ostaja zvesta vznemirljivi viziji izvirne igre. Isaac Clarke je inženir, ki je na misiji popravila velike rudarske ladje USG Ishimura, vendar odkrije, da je šlo nekaj hudo narobe. Posadka ladje je bila pobita, Isaacova ljubljena partnerica Nicole pa se je izgubila nekje na ladji. 

Isaac tako ostane sam, oborožen le s svojim inženirskim orodjem in spretnostmi. Hiti, da bi našel Nicole, medtem ko se okoli njega razkriva uganka, kaj se je zgodilo na krovu ladje Ishimura. Isaac je ujet med sovražnimi bitji, imenovanimi Necromorphs, in čaka ga boj za preživetje!

Lastnosti igre:

  • Od strašljivo podrobnih sob in delovnih prostorov pobite posadke do srhljivih atmosferskih zvokov zapuščene vesoljske ladje boste brez prekinitev raziskovali osupljivo znanstvenofantastično okolje, polno nepredvidljivih in napetih trenutkov.
  • Po razširjeni pripovedni izkušnji odkrivajte temačne skrivnosti dogodkov na krovu ladje USG Ishimura s pomočjo zadnjih dnevnikov nesrečne posadke in srečanj z redkimi preživelimi, ki so ostali.
  • Uporabite in nadgradite Isaacova inženirska orodja, da ustvarjalno premagate sovražnike
Podrobnosti izdelka
Kompatibilno z:
Osebni računalnik
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup