Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igralni volan GS750 Racing wheel PS4 / XBOX X/S

Blagovna št.: 288100

Igralni volan GS750 Racing wheel PS4 / XBOX X/S

Izberite super igralni volan GS750 Racing wheel.

Preberite več
Spletna cena
149,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,71 € x 14
Več o izdelku

Izberite super igralni volan GS750 Racing wheel.

Z novim SUPERDRIVE GS750 dirkalnim volanom doživite edinstveno, poglobljeno in senzacionalno dirkaško izkušnjo na sistemih PS4, Xbox Serie X, Xbox One in PC.

Volan GS70 s premerom 26 cm vam ponuja s kotom vrtenja 270°, ki se prilagaja vašim voznim navadam, popolnoma programsko nastavljiv in s 3 stopnjami občutljivosti, ki jih lahko nastavite neposredno z volana.

SUPERDRIVE je oblikovan premišljeno, saj se s svojo prefinjeno, edinstveno in posebno obliko popolnoma prilagaja vašim željam. Volan GS70 ima številne prednosti: prestavno ročico menjalnika, dve prestavni ročici ob volanu, pedal za plin in zavoro.

Zaradi premišljene zasnove ga lahko položite na kolena (idealno za igranje na kavču) ali pa ga s sistemom priseskov pritrdite na ravno površino.

SUPERDRIVE GS750  je združljiv s konzolami PS4, Xbox Serie X/S, Xbox One in osebnimi računalniki. (Ni združljiv s konzolo Playstation 5).

Popolnoma programsko nastavljiv (gumbi, pedali, prestavni ročici ob volanu ...), združljiv z vsemi dirkalnimi igrami (Gran Turismo 7 (PS4), Forza Motor Sport 7, Forza Horizon 5, Project Cars 2, F1 2020, Need for Speed, Dirt, WRC, Grid, V Rally 4, Gear Club 2, GTA V ...).

Podrobnosti izdelka
Vrsta pripomočka:
Volan
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup