Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Figura Luka Dončič FUNKO Gold 5" NBA: MAVERICKS

Blagovna št.: 289025

Blagovna znamka: FUNKO

Figura Luka Dončič FUNKO Gold 5" NBA: MAVERICKS

Že poznaš Funko POP! figure, ki osvajajo srca po celem svetu? Če še niso osvojile tvojega srca, se pripravi, da te navdušijo.

Preberite več
Spletna cena
16,99 €
Več o izdelku

Že poznaš Funko POP! figure, ki osvajajo srca po celem svetu? Če še niso osvojile tvojega srca, se pripravi, da te navdušijo.

Te zabavne, nostalgične in trenutno najbolj popularne zbirateljske figure, te popeljejo v svet najljubših fantazijskih, filmskih, športnih in ostalih tebi ljubih junakov. Tvoj idol še nikoli ni bil tako dosegljiv in na dosegu roke (dobesedno).

Od nepozabnih risank Tom&Jerry, disneyevih pravljic, do najodmevnejših filmskih serij Harry Potter, Marvelovih junakov kot so legendarni Spider Man, ene najbolj poznanih serij Friends, pa vse do zvezd športa, video iger in glasbenikov. Funko POP! Figure bodo popestrile tako dom kot pisarno, mlajšim pa bodo vlile radosti ob igranju z njimi. Poleg tega, da osvajajo srca zbirateljev, so odlična tudi kot kreativno in izvirno darilo.

Funko figure slovijo po svojih velikih glavah in majhnem trupu. Krasijo jih skrbno izbrane poslikave, ki jasno izražajo glavne značilnosti izbranega junaka. Izdelane so iz mehkega materiala vinila. V notranjosti so votle, površina pa je gladka in brez robov. Vinil je otrokom prijazen in brez škodljivih primesi.
Podaj se na 'Funko Pop' lov zbirateljskih figur in predstavi svojo novo zbirko najljubših funkotov v obliki simpatične Funko Pop izložbe. Pridruži se neštetim svetovnim 'profi' zbirateljem, ki svoje Funko Pop kolekcije jemljejo zelo resno. Navdušeno jih dodajajo v svojo zbirko ter o njih tik-tokajo, vlogajo, blogajo in tekmujejo pri lovljenju Funko Pop figur omejene izdaje. Pridruži se jim, morda se v tej vlogi najdeš tudi sam/a.

Več o figuri Luka Dončič FUNKO Gold 5" NBA: MAVERICKS

  • Otrokom prijazno: material otrokom prijazen in brez škodljivih primesi
  • Unikaten Funko dizajn: majhna igrača z velikih srcem. Pardon, veliko glavo. Unikatne poslikave za vsak lik z izjemnimi detajli
  • Primerno za vse starostne skupine: odlični junaki obujajo prisrčne spomine iz otroških, mladostniških in mladih let. Primerne so tako za mlade kot tudi za mlade po srcu
  • Odličen dekoracijski element: nabor figur je zares širok zato boš brez problema našel svoje najljubše like, ki bodo popestrili tvojo pisarno, spalnico, dnevno sobo, otroško sobo ali katerikoli drugi tebi ljubi prostor

Je še kaj bolj izvirnega kot svoji ljubljeni osebi podariti najljubšega junaka zapakiranega v darilno škatlo, čakajočega, da popestri njen dom in pričara velike nasmeške na obraz? Se nam je zdelo, da ne.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup