Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kineziološki trak Medblink 5 cm x 5 m moder M131

Blagovna št.: 290920

Blagovna znamka: Mediblink

Kineziološki trak Medblink 5 cm x 5 m moder M131

Uporabo kinezioloških trakov priporočajo fizioterapevti po vsem svetu, zato uporabite kvaliteten kineziološki trak Medblink. 
 

Preberite več
Spletna cena
11,99 €
Več o izdelku

Uporabo kinezioloških trakov priporočajo fizioterapevti po vsem svetu, zato uporabite kvaliteten kineziološki trak Medblink. 
 

Kineziološki trak se lahko uporablja kot pomoč pri naravnem procesu zdravljenja, v rehabilitaciji in športni medicini. Z izboljšanjem delovanja mišic in stabilnosti sklepov trak pomaga tudi pri lokalni limfni cirkulaciji. Pravilna uporaba kineziološkega traku zagotavlja podporo in stabilnost mišicam in sklepom brez omejevanja njihovega naravnega gibanja ter lahko pomaga pri okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja. Napetost, ki jo uporablja kineziološki trak, deluje tudi bližje površini, začenši s povrhnjico, zmanjša intersticijski tlak v vnetem predelu pod njo in pomaga pri lajšanju bolečine, ki nastane zaradi stiskanja, ter spodbuja limfno drenažo.

Gre za povsem naravno protibolečinsko terapijo, katere se poslužujejo predvsem športniki in posamezniki v rehabilitacijskih programih, razširjeni pa so tudi med posamezniki, ki se s športnimi aktivnostmi ukvarjajo ljubiteljsko, torej v prostem času.

Kineziološki trak podpira sklepe in mišično tkivo, pomaga pri opravljanju določenih gibov, lajša bolečine, pospeši okrevanje poškodovanih mišic, vezi in sklepov, deluje preventivno pred poškodbami, preprečuje nabiranje mlečne kisline ter pospešuje ali zavira mišično krčenje.

Mediblink kineziološki trak M131 je idealen za športne aktivnosti in hipoalergen (ne vsebuje lateksa). Zaradi vrhunskega japonskega lepila je obstojen tudi v ekstremnih razmerah in v vodi. Je izjemno zračen (sestavljen je iz 95% bombaža in 5% elastana).

Navodila za uporabo: Kineziološki trak odrežite na želeno dolžino. Trak ustrezno namestite glede na obravnavani del telesa in želeni učinek. Pri tem pazite, da je koža pod trakom gladka in napeta. Trak lahko pustite na mestu več dni.

Več o kineziološkem traku Medblink M131

  • Za podporo in stabilnost mišicam in sklepom
  • Pomaga pri okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja mišic in sklepov
  • Idealen za športne aktivnosti
  • Hipoalergen (brez lateksa)
  • Vrhunsko japonsko lepilo
  • Izjemno zračen
  • Dimenzija: 5 cm x 5 m
  • Barva: moder

Opozorila: V primeru preobčutljivosti prekinite uporabo ali omejite čas uporabe. Namenjeno za enkratno uporabo (samo za enega uporabnika). Hranite izven dosega otrok. V primeru hudih poškodb se pred uporabo pripomočka posvetujte z zdravnikom.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup