Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Digitalni termometer PiC z gibljivo konico VedoClear

Blagovna št.: 245748

Blagovna znamka: Pic Solution

Digitalni termometer PiC z gibljivo konico VedoClear_1

Izberite kvaliteten termometer PiC VedoClear, ki vam omogoča lažje odčitavanje meritve in bolj udobno merjenje zaradi velikega LCD zaslona in gibljive konice.

Preberite več
Spletna cena
11,99 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite kvaliteten termometer PiC VedoClear, ki vam omogoča lažje odčitavanje meritve in bolj udobno merjenje zaradi velikega LCD zaslona in gibljive konice.

Termometer je naprava, ki jo potrebujete v vsakem gospodinjstvu, saj je povišana telesna temperatura eden izmed prvih pokazateljev različnih obolenj in zdravstvenih težav. Telesna temperatura se poviša ko se naše telo bori proti različnim boleznim in virusom. Povišane telesne temperature nikoli ne zanemarjajte, daj nas na ta način naše telo opozarja na morebitne težave. Zaznavanje temperature nas lahko na težave opozori v začetni fazi premnogih bolezni ter nam s tem pomaga nadzorovati potek in razvoj le te.

Termometer PiC VedoClear omogoča lažje odčitavanje meritve in bolj udobno merjenje zaradi velikega LCD zaslona in gibljive konice. Čas merjenja telesne temperature je med 1 in 2 minuti pod pazduho, 1 minuta analno ali rektalno. Termometer omogoča samodejen izklop. Pakiran v zaščitnem etuiju in je klinično testiran.

Vse prednosti digitalne tehnologije v termometru PiC VedoClear

Prednosti digitalnih termometrov najdemo predvsem v enostavnosti merjenja in časovni učinkovitosti. S termometrom PiC VedoClear si lahko temperaturo pod pazduho izmerite v pičlih dveh minutah, medtem ko analogni termometri za to potrebujejo tudi do 3x več časa. Izredno preprosto delovanje in velik LCD zaslon bo omogočal, da bo razbiranje rezultatov precej bolj enostavno, primerno tudi za starejše.

Digitalni termometer PiC ima priloženo baterijo in neomejeno garancijo, prav tako bo samodejen izklop po pretečenem določenem času poskrbel za varčevanje z baterijo. Spravljen je v priročnem zaščitnem etuiju, ki omogoča enostavno prenašanje, s seboj ga lahko brez težav vzamete tudi na potovanja. Konica termometra je pozlačena in je protialergenska, omogoča upogljivost in je popolnoma varna za uporabo.

Več o termometru PiC Vedoclear

  • Enostavno odčitavanje
  • LCD zaslon
  • Gibljiva konica
  • Merjenje: do 2 min pod pazduho, do minuto rektalno/analno
  • Zaščitni etui
  • Klinično testiran
  • Priložena baterija
  • Samodejen izklop
Podrobnosti izdelka
Otrokom prijazno:
Ne
Upravljanje s pametnim telefonom:
Ne
Baterije priložene:
Da
Barva:
Bela
Vrsta napajanja:
Baterije
Vrsta termometra:
Digitalen
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup