Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrečke za sesalnik Hygiene+ ZR200540, Rowenta, 4/1

Blagovna št.: 176216

Blagovna znamka: Rowenta

Vrečke za sesalnik Hygiene+ ZR200540, Rowenta, 4/1_1

Izberite kvalitetne vrečke za sesalnik hygiene+.

Preberite več
Spletna cena
8,89 €

Spletna akcijska cena
6,59 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
6,59 €
Preverite zalogo na prodajnih mestih
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite kvalitetne vrečke za sesalnik hygiene+.

Vrečke za sesalnik Hygiene+ so primerne za določene modele sesalnikov Rowenta

Vrečke za sesalnik so pomemben dodatek večine sesalnikov, ki se uporabljajo v gospodinjstvu. Nekateri sesalniki imajo sicer dandanes tudi možnost zbiranja umazanije v zbirni posodi ali v posodi za vodo, vendar so sesalniki z vrečkami še vedno najbolj pogosta izbira številnih potrošnikov. Glede na to, da je trenutno na tržišču ogromno sesalnikov različnih blagovnih znamk in modelov, je tudi nakup vrečke za sesalnik lahko zapleten postopek. Če imate doma enega od modelov sesalnikov Rowenta, potem je velika verjetnost, da so zanj ustrezne tudi vrečke za sesalnik Hygiene+.

Vendar pa ni nujno, da vrečke za sesalnik Hygiene+ ustrezajo za vse sesalnike Rowenta. Vrečke se namreč med seboj razlikujejo tudi glede na model posameznega sesalnika in pogosto se odprtina na vrečki ne ujema z ustjem cevi. Zato podatka, da so vrečke za sesalnik Hygiene+ primerne za sesalnike Rowenta Silence Force 4A in Silence Compact 4A, ob nakupu nikakor ne smete spregledati.

Vrečke za sesalnik Hygiene+ vam zagotavljajo popolno filtracijo in sesanje brez prahu

Kakovostne vrečke za sesalnik, kot so tudi vrečke Hygiene+, se odlikujejo po tem, da so izdelane iz kakovostnega in trpežnega materiala. Na ta način vam zagotavljajo optimalno sesanje, ne da bi se pri tem poškodovale. Ali si predstavljate, da se vrečka za sesalnik v sesalniku raztrga ali kako drugače poškoduje? To je zagotovo neprijetna situacije, ki si je nihče ne želi.

Vrečke za sesalnik Hygiene+ so vrečke z izjemno visoko stopnjo filtracije. Izdelane so iz takšnih materialov, da njihov zunanji sloj preprečuje tudi najbolj drobnim delcem, da bi se vračali nazaj v prostor. Vrečke Hygiene+ imajo izjemno moč filtracije, in sicer kar 99,99% mikrodelcev umazanije, kar jim omogoča tudi posebna sestava s filtracijo pred in za motorjem. Vseh teh prednosti se boste toliko bolj razveselili vsi alergiki, saj je sesanje s tovrstnimi vrečkami Rowenta izjemno prijazno do vaših dihal.

Z vrečkami za sesalnik Hygiene+ bo sesanje higienično

Izjemno močna filtracija pa ni edina lastnost, ki vpliva na izjemno higienično sesanje z vrečkami Hygiene+. Vrečke za sesanje Hygiene+ imajo za zapiranje nov patentiran obroček z avtomatskim zavihkom, zaradi česar se vrečka po odprtju sesalnika avtomatsko zapre. Zaradi te pozitivne lastnosti, pri sesanju in menjavi vrečk ne boste imeli nobenega stika s prahom.

Zavedati se morate, da so vrečke za sesalnik Hygiene+ tako kot tudi vse druge vrečke za sesalnik, potrošni material. Vrečke je potrebno menjati redno, takoj ko se napolnijo, to pa boste najhitreje opazili po tem, da se moč sesanja bistveno zmanjša. Vrečke za sesalnik Hygiene+ so pakirane po 4, vsaka od njih pa ima prostornino 4,5l, kar pomeni, da jo boste imeli kar za nekaj časa uporabe.

Več o vrečkah za sesalnik Hygiene+

  • vrečka z visoko filtracijo Hyhiene +
  • moč filtracije 99,99 % mikrodelcev zagotavlja visoko stopnjo higiene
  • nov patentiran obroček z avtomatskim zavihkom za zapiranje vrečke
  • vrečka se ob odprtju sesalca avtomatsko zapre - ni kontakta s prahom
Podrobnosti izdelka
Vrsta dodatka:
Vrečka
Dodatek za blagovno znamko sesalnika:
Rowenta
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup