Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Palični mešalnik Bosch CleverMix, MSM2620B, 600 W

Blagovna št.: 237157

Blagovna znamka: BOSCH

Palični mešalnik Bosch CleverMix, MSM2620B, 600 W_1

Vsestranski pomočnik v vaši kuhinji, palični mešalnik Bosch Clevermixx z zmogljivim 600 W motorjem in ostrim Quattro Blade nožem s štirimi rezili za popoln rezultat mešanja, pasiranja in sekljanja.

Preberite več
Spletna cena
44,39 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,09 € x 4
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Vsestranski pomočnik v vaši kuhinji, palični mešalnik Bosch Clevermixx z zmogljivim 600 W motorjem in ostrim Quattro Blade nožem s štirimi rezili za popoln rezultat mešanja, pasiranja in sekljanja.

Palični mešalnik CleverMixx Bosch je vsestranski gospodinjski pripomoček za sekljanje in mešanje ter obdelavo težavnejših sestavin. Zelo preprost za pripravo omak, sladic, raznih prelivov in pasiranje juh.

Zmogljiv in kvaliteten palični mešalnik Bosch CleverMixx

Palični mešalnik Bosch CleverMixxse se bo v kuhinji izkazal kot kvaliteten in zanesljiv pomočnik z zelo zmogljivim 600 W motorjem za obdelavo težavnejših sestavin zmožnostjo različnih nastavkov. Pohvali se lahko z ergonomskim ročajem za udobno držanje med mešanjem.

Mešalna noga iz nerjavečega jekla za dolgo življenjsko dobo

Osnovno mešalno nogo Bosch CleverMixx paličnega mešalnika odlikujejo QuatroBlade rezila za optimalno sekljanje in rezanje in izdelava iz kvalitetnega nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgoročno uporabo ter lažje vzdrževanje in čiščenje. Prednost nerjaveče mešalne noge  je tudi, da se pri mešanju paradižnika, korenja in drugih sestavin ne obarva.

Priložena je tudi mini mešalna noga, idealna za majhna gospodinjstva za pripravo manjših količin omak, prelivov, sladic, itd. Idealna tudi za pripravo in neposredno uporabo hrane v manjših posodicah.

Vsestranski in preprost za čiščenje

Bosch CleverMixx MSM2620B  palični mešalnik ima priložen priročen mini sekljalnik za sekljanje oreščkov, čebule, sira, mesa, zelišč, ter prozoren mešalni lonček z merilno skalo in pokrovom za shranjevanje v hladilniku. Vsi plastični deli mešalnika, ki so v stiku z živili so brez BPA snovi. Mešalnik CleverMixx je praktičen tudi za čiščenje saj lahko vse dele razen pogonskega  očistite v pomivalnem stroju.

Prednosti paličnega mešalnika Bosch CleverMixx MSM2620B

  • CleverMixx - lahek in v novi obliki: ergonomsko oblikovan ročaj se odlično prilega vaši roki ter omogoča enostavno in udobno uporabo
  • Brez škropljenja zahvaljujoč novi inovativni obliki mešalne noge
  • Visoko kakovostna mešalna noga iz nerjavečega jekla je varna za živila, nevtralna okusa in se ne razbarva. Idealna za pripravo korenčkove ali paradižnikove juhe
  • Najpreprostejše čiščenje: vso dodatno opremo lahko očistite v pomivalnem stroju: mešalno nogo iz nerjavečega jekla, mešalno posodo s pokrovom in univerzalni sekljalnik (razen pogonskega mehanizma)
  • Vsi plastični deli v stiku z živili so brez BPA snovi
  • Varna pritrditev mešalne noge z bajonetnim zaklepanjem
  • Snemljiva mešalna noga iz nerjavečega jekla
  • Priročen mini sekljalnik za sekljanje zelišč, oreščkov, čebule, mesa, sira,... s praktičnim pokrovom za trajno shranjevanje v hladilniku
  • Prozoren mešalni lonček z merilno skalo in pokrovom za sveže in čisto hlajenje v vašem hladilniku

Več o paličnema mešalniku Bosch CleverMixx MSM 2620B

  • Priključna moč (W): 600 W
  • Dimenzije aparata (mm) : 385 x 60 x 60
  • Teža: 1,2 kg
  • Barva: črna
  • Napetost: 220-240 V / 50/60 Hz
  • Dolžina priključnega kabla (cm): 120 cm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta mešalnika:
Palični mešalnik
Moč (v W):
600
Priložena posoda:
Ne
Stepenje:
Da
Ribanje:
Ne
Stiskanje soka:
Ne
Mlinček za meso:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup