Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Parni likalnik Tefal Comfort Glide, FV2675

Blagovna št.: 233910

Blagovna znamka: Tefal

Parni likalnik Tefal Comfort Glide, FV2675_1

Priročni in učinkoviti likalnik z močjo 2500 W in rednim izpustom pare do 40 g/min ter pospešenim izpustom pare za zahtevnejše tkanine 150 g/min.

Preberite več
Spletna cena
46,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,73 € x 4
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Priročni in učinkoviti likalnik z močjo 2500 W in rednim izpustom pare do 40 g/min ter pospešenim izpustom pare za zahtevnejše tkanine 150 g/min.

Parni likalnik Tefal Comfort Glide se ponaša z visoko stopnjo učinkovitosti in enostavnosti pri uporabi. Likalnik ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Deluje s pomočjo pare in izredno gladke, drseče likalne površine. Ponuja pester nabor različnih likalnih opcij, posebej prilagojene za različne vrste tkanin. Likalnik ima vgrajen razprševalnik vode, ki poskrbi, da se boste trdovratnih gub na oblačilih znebili še hitreje.  Dotok pare se v likalniku nahaja v vertikalnem položaju, da pa bo vode vedno dovolj pa bo poskrbel 270 ml zbiralnik za vodo.

Visoka funkcionalnost preprostega dizajna

Visoka funkcionalnost na videz preprostega likalnika bo poskrbela, da bodo vaša oblačila vedno v odličnem stanju, predvsem pa gladko zlikana, brez motečih gub na tkaninah. Možnost regulacije temperature bo poskrbela, da boste lahko zlikali še tako zahtevne kose oblačil, ki po navadi za likanje zahtevajo procese daljšega trajanja.

Tehnološko učinkovit

Parni likalnik odlikuje vgrajena tehnologija Durilium, ki hitre in učinkovite rezultati pri likanju dosega z dvema izjemnima funkcionalnostma, z aktivnimi luknjicami za paro ter izjemen drsni stalen izhod za paro. Aktivne luknje za paro se nahajajo na konici likalnika, tako kot tudi na strani in celo na sredini ter s tem omogočajo učinkovito likanje. Izhod pare 49 g/min zagotavlja večjo učinkovitost pri likanju , medtem ko se boste s pospešeno paro 150 g/min lahko brez težav lotili tudi trdovratnejših gub.

Pametne funkcije, ki vam lajšajo gospodinjska opravila

Z funkcijami, kot sta ergonomska sprožilec pare in pametna funkcija samodejnega izklopa, je Ultraglide vaše orožje za reševanje likanja velike količine s hitrimi rezultati in brezkompromisnimi zmogljivostmi.

Več o parnem likalniku Tefal Comfort Glide

  • Vrsta: parni likalnik
  • Moč delovanja: 2500 W
  • Izpust pare do: 40 g/min
  • Pospešen izpust pare: 150 g/min
  • Drsna plošča Durilium
  • Rezervoar za vodo: 270 ml
  • Za hitre rezultate likanja
  • Barva: črna

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta likalnika:
Likalnik
Moč (v W):
2500
Prostornina rezervoarja (v l):
0.27
Brezžični likalnik:
Ne
Teža (v kg):
1.45
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup