Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Parna naprava za oblačila Blaupunkt VSI701

Blagovna št.: 261346

Blagovna znamka: Blaupunkt

Parna naprava za oblačila Blaupunkt VSI701_1

Parna naprava za oblačila Blaupunkt VSI701 je pravi pripomoček za vse, ki imate radi tudi na potovanjih zlikana oblačila. Prav tako pa se odlično obnese tudi pri domači uporabi. 

Preberite več
Spletna cena
39,89 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,29 € x 3
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Parna naprava za oblačila Blaupunkt VSI701 je pravi pripomoček za vse, ki imate radi tudi na potovanjih zlikana oblačila. Prav tako pa se odlično obnese tudi pri domači uporabi. 

Parna naprava za oblačila Blaupunkt VSI701

Malo ljudi uživa v likanju oblačil. Vendar pa se je za tiste, ki to radi počno, Blaupunkt odločil, da se spopade s tem izzivom in jim olajša nalogo. Še posebej, ko mora biti srajca ali obleka, ki je dolgo niste oblekli, v zadnjem trenutku pred velikim večernim zmenkom popolnoma gladka... Izjemno priročna in uporabniku prijazna parna naprava za oblačila VSI701 bo idealna za takšne situacije.

V parno napravo VSI701 samo nalijte vodo v 100 ml snemljiv rezervoar, napravo vklopite in začnete z likanjem v samo 35 sekundah. Vredno si je zapomniti, da je najboljši učinek dosežen z likanjem tkanin navpično. Delovanje parne naprave temelji na natančnem prodiranju materiala z vodno paro, ki le v tem položaju lahko prosto prehaja skozi vlakna in jih pravilno sprošča in osvežuje.

Moč

1220 W moč naprave zagotavlja parni curek 25 g / min, ki zadostuje za temeljito likanje oblačila, odstranjevanje gub z zaves in osvežitev oblazinjenega pohištva.

Parna naprava VSI701 ima funkcijo proti kapljanju, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev vodne pare in preprečuje, da bi kapljala na tkanino. Funkcija samodejnega izklopa je nepogrešljiva za tiste bolj pozabljive uporabnike. Po obdobju neaktivnosti se parna naprava sama izklopi, s čimer prihrani energijo in poskrbi za varnost.

  • Napajalni kabel dolžine 1.9 m, omogoča enostavno upravljanje s parno napravo med likanjem, majhna teža le 0,9 kg pa še izboljša udobje pri delu.

V kompletu dobite

Komplet parne naprave za oblačila vključuje praktične dodatke, ki povečajo zmogljivosti naprave, uporabniku pa omogočajo, da način delovanja prilagodi trenutno likalnim tkaninam. Krtača 2 v 1 vam bo poleg likanja omogočila čiščenje drobnih nečistoč iz tkanin, kot so lasje, krzno ali prah. Mrežasti nastavek bo zaščitil material pred kondenzacijo, kadarkoli želite hitro osvežiti oblačila, in to morate storiti v neugodnih pogojih, npr. v hladni sobi. Zahvaljujoč pritrditvi se bo voda kondenzirala pod njegovo površino in tako zaščitila bolj občutljiva oblačila.

Tudi na potovanju

Parna naprava VSI701 bo dobro delovala tudi na potovanju. Zložljivi ročaj in kompaktna velikost se prilegata vsakemu kovčku, univerzalni napajalnik pa vam omogoča, da ga boste lahko uporabljali kjer koli na potovanjih.

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Vrsta likalnika:
Ostalo
Moč (v W):
1220
Brezžični likalnik:
Ne
Samodejni varnostni izklop:
Da
Teža (v kg):
0.9
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup