Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sušilni stroj Samsung DV90T6240LH/S7, 9 kg, s toplotno črpalko

Blagovna št.: 287905

Blagovna znamka: Samsung

Sušilni stroj Samsung DV90T6240LH/S7, 9 kg, s toplotno črpalko

Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Smart Things aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja teža. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje. 

Preberite več
Spletna cena
1.019,01 €

Spletna akcijska cena
917,11 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
917,11 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
38,21 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Smart Things aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja teža. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje. 

Učinkovitost A+++ razreda - energetska učinkovitost A+++ s tehnologijo toplotne črpalke

Porabite manj elektrike ter tako prihranite denar in zaščitite okolje. Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil. Prislužil si je oceno energetske učinkovitosti A+++, saj za segrevanje zraka uporablja hladilno sredstvo namesto elektrike, topli zrak pa reciklira in tako porabi manj energije.

Uniči bakterije - higienska nega

Preprečuje nabiranje bakterij, pršic in alergenov na oblačilih, perilu in mehkih igračah. Cikel higienske nege očisti tako suhe kot mokre kose in ne vpliva na zmogljivost sušenja. Z dovajanjem visoke temperature med sušenjem odstrani 99 % bacilov.

Poljubno odpiranje vrat - možnost odpiranja vrat v obeh smereh

Izberite smer odpiranja vrat, ki se bolje prilega postavitvi vašega doma. Spremenite smer odpiranja vrat glede na mesto postavitve in stvari v bližini. Tako vam niti stene ne bodo na poti! Vrata so prozorna, tako da lahko v trenutku preverite, kaj se dogaja v notranjosti.

Oblačila brez gub - Wrinkle Prevent tehnologija

Naj bodo vaša posušena oblačila tudi brez likanja manj zmečkana. Izberite funkcijo preprečevanja gubanja, ki po koncu programa sušenja s prekinitvami obrača boben brez toplote do 180 minut. Tako oblačila ne ležijo dlje časa na enem mestu in se ne zmečkajo.

Pametno posuši - Optimal Dry tehnologija

Enostavno optimizirajte zmogljivost sušenja! OptimalDry uporablja 3 senzorje za najboljše rezultate. Spremlja vlažnost in prilagodi čas sušenja, da je vaše perilo hitro suho, pri tem pa porabi malo energije. Prav tako poskrbi, da se oblačila ne poškodujejo, in vas opomni na čiščenje izmenjevalnika toplote.

Enostavno vzdrževanje - 2-in-1 Filter

Optimizirajte zmogljivost sušenja in varnost ter tako omogočite preprosto vzdrževanje vašega sušilnega stroja. Inovativna filtrska enota 2-v-1 vsebuje dvoslojni mrežasti filter. Zato filter izmenjevalnika toplote ni potreben, kar omogoča enostavno vzdrževanje. Dva alarma vas opozorita, ko je treba filter in izmenjevalnik toplote očistiti.

Osvežite z zrakom - Air Wash tehnologija

Osvežite oblačila brez pranja, kuhanja, drgnjenja ali uporabe pralnega sredstva. Tehnologija za zračno pranje (»Air Wash«) odstrani neprijeten vonj ter očisti oblačila in posteljnino, zato vedno sveže dišijo. Neprijeten vonj se odstrani z izjemno vročim zrakom. Tako bodo vaša oblačila dlje časa čista kot iz čistilnice.

Hitro sušenje manjše količine perila - Quick Dry 35'

Hitro posušite oblačila, ki jih nujno potrebujete, kot je delovna majica ali šolska uniforma. Quick Dry 35' cikel za hitro sušenje lahko manjše količine oblačil (1 kg) posuši in pripravi na uporabo v le 35 minutah. Z uporabo visoke toplote lahko varno in hitro posuši nekaj kosov oblačil – preprosto posušite oblačila, ki jih potrebujete in ko jih potrebujete.

Več o sušilnem stroju Samsung DV90T6240LH/S7

 • Zmogljivost sušenja: 9 kg
 • Razred energijske učinkovitosti sušenja: A+++
 • Letna poraba energije: 194 kWh
 • Toplotna črpalka: da
 • Glasnost v db(A): 63 db
 • Zamik vklopa: da
 • Varovalo za otroke: da
 • Posebni programi: Hygiene Care, sušenje z likanjem
 • Upravljanje na daljavo: da
 • Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 60 cm
 • Teža: 50 kg
 • Dodatne informacije: osvetljenost bobna

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Sušilni stroj
Energijski razred:
A+++
Invertni motor:
Da
Toplotna črpalka:
Da
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Časovni zamik pranja:
Da
Upravljanje s pametnim telefonom:
Da
Glasnost pri ožemanju (v dB):
63
Širina (cm):
60
Globina (v cm):
60
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup