Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vgradni pomivalni stroj Candy CDIMN 4S613PS/E, 60 cm

Blagovna št.: 280273

Blagovna znamka: Candy

Vgradni pomivalni stroj Candy CDIMN 4S613PS/E, 60 cm

Candy Brava vgradni pomivalni stroj CDIMN 4S 613 PS-E z zmogljivostjo 16 pogrinjkov sodi v C energijski razred in deluje z glasnostjo 42 dB. 

Preberite več
Spletna cena
519,90 €

Spletna akcijska cena
501,70 €
Prihranek
18,20 € (-3%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
41,81 € x 12
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Candy Brava vgradni pomivalni stroj CDIMN 4S 613 PS-E z zmogljivostjo 16 pogrinjkov sodi v C energijski razred in deluje z glasnostjo 42 dB. 

Za pomivanje ima na voljo 12 različnih programov, z najvišjo temperaturo pomivanja 75°C pa zagotavlja popolno higieno za vso družino. 

Pomivalni stroj Brava odlikujejo: popolna vodna zaščita; perfect rapid cona; samodejno odpiranje vrat (10 cm) po koncu programa; najhitrejši program na trgu Zoom 39', ki posodo pomije in posuši v samo 39 minutah; dodajanje posode tudi med pomivanjem; popoln nadzor od kjerkoli z aplikacijo Simply-fi; tretja košara; globlja spodnja košara, za velike krožnike premera 34,5 cm. 

Sistem preprečuje poplavljanje, ki je lahko vzrok napake v delovanju stroja ali zaradi poškodbe na gumijasti cevi in še posebno na cevi za dovod vode. 

Candy je razvil dodatno pršilno roko, ki uspešno pomije zelo umazano posodo. Intenzivnost pranja, ki jo omogoča območje Perfect Rapid, dosega najboljši učinek pomivanja s hitrimi programi, pri uporabi intenzivnih programov pa zagotavlja odstranjevanje trdovratne umazanije. 

Sistem za samodejno odpiranje vrat omogoča, da se po koncu pomivanja, ko temperatura v notranjosti pade pod 40°C, vrata stroja odprejo samodejno. To omogoča naravno in učinkovito sušenje posode, ki zagotavlja prihranek pri energiji in času. Nastavitev samodejnega odpiranja vrat je opcijska, uporabnik sam izbere možnost, da se vrata odprejo ali ne. 

Pomijte in posušite posodo z vrhunskimi rezultati v samo 39 minutah – z najhitrejšim programom iz razreda A na trgu. Program je primeren za pomivanje do 8 pogirnjkov. Novi Candy-jevi pomivalni stroji so opremljeni s funkcijo Add dish, s katero lahko posodo dodate tudi po začetku programa, in sicer do 30 minut od začetka pomivanja. 3-nivojski sistem prilagajanja košar poenostavi zlaganje večje posode in krožnikov, skodelic ali strgalnikov. V pomivalnem stroju lahko pomijete kar 8 velikih krožnikov premera 34,5 cm. Zahvaljujoč inovativnemu dizajnu, je XXL košara odlična rešitev za večje krožnike. Z Easy click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare, tudi ko je ta v celoti napolnjena. Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pranja na čas, ki vam ustreza. 

Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur. Bravo lahko preko pametnega telefona upravljate na daljavo, ne glede na to, kje se nahajate. Vklopite ali izklopite program pomivanja, tudi če niste doma. Preverite stanje stroja in bodite vedno na tekočem o preostalem času do konca programa. Talking Candy je le ena od številnih možnosti, ki so na voljo v aplikaciji Simply-fi. S pomočjo aplikacije lahko: Zaženete programe po meri in upravljate programe pomivanja; Dostopate do nasvetov za pomivanje in odstranjevanje neprijetnih vonjav in madežev; Prejmete podporo za vzdrževanje in razlago funkcij.

Več o vgradnem pomivalnem stroju Candy CDIMN 4S613PS/E

 • Namestitev: Vgradni
 • Število pogrinjkov: 16
 • Energetski razred: C
 • Barva: Popolnoma integriran Srebrna upravljalna plošča
 • Zlaganja pribora: Košara Ozka zgornja-tretja košara ni namenjena jedilnemu priboru
 • Poraba energije na 100 ciklov pomivanja: 76 kWh
 • Poraba vode na cikel pomivanja: 10,9 l
 • Zamik vklopa: DA Od 1-23 h
 • Zaščita pred izlivom vode: DA Popolna vodna zaščita
 • Posebni programi: 12 različnih programov in 7 različnih temperatur. Možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije Simply-Fi. Wi-Fi/Bluetooth povezljivost
 • Glasnost v db(A): 42
 • Dodatne informacije: Tretja košara. Pametno odpiranje vrat. Po višina nastavljiva zgornja košara. Nastavki za maxi krožnike. Upravljanje na dotik. Digitalni zaslon. Opozorilna lučka za sol. Zoom 39' program. Impulzno pomivanje. Funkcija Add dish

Dimenzije

 • Mere (Š x V x G): 600 x 820 x 550 mm
 • Teža: 39,5 kg

Garancija: 2 leti

Možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni stranihttps://www2.candy.si/jamstvo/

Podrobnosti izdelka
Vrsta pomivalnega stroja:
Vgradni
Energijski razred:
C
Širina pomivalnega stroja (v cm):
60
Število pogrinjkov:
16
Zaščita pred izlivom:
Da
Glasnost (v dB):
42
Samodejno odpiranje vrat:
Da
Barva:
Srebrna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup