Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Konvekcijska pečica Cecotec Bake&Toast 750 Gyro

Blagovna št.: 268088

Blagovna znamka: Cecotec

Konvekcijska pečica Cecotec Bake&Toast 750 Gyro_1

Cecotec Bake&Toast 750 Gyro konvekcijska mini pečica s kapaciteto 46 l - temperature do 230 °C in 12 načinov kuhe - ima vgrajen tudi vrtljivi žar - vgrajen časovnik do 60 min - Moč 2000 W

Preberite več
Spletna cena
164,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
27,48 € x 6
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Cecotec Bake&Toast 750 Gyro konvekcijska mini pečica s kapaciteto 46 l - temperature do 230 °C in 12 načinov kuhe - ima vgrajen tudi vrtljivi žar - vgrajen časovnik do 60 min - Moč 2000 W

Najboljša tradicionalna kuhinja

Z namizno pečico Bake & Toast 750 Gyro podjetja Cecotec lahko uživate v kulinariki, o kateri ste vedno sanjali. Konvekcijski postopek in vrtljivi žar vam bosta pomagala, da kadar koli pripravite nešteto receptov in uživate v najboljših okusih.

Konvekcijsko kuhanje

Kuhajte s toplozračnim tokom zahvaljujoč načinu konvekcijskega kuhanja. Hrano zavijte z enakomerno toploto za intenzivne okuse in nežne rezultate.

Vključuje vrtljivi žar

Ta pečica je opremljena z vrtljivim žarom, s katero lahko kuhate s 360-stopinjsko homogeno toploto, kot nalašč za živila, kot je piščanec.

46 litrov zmogljivosti

S 46-litrsko prostornino je ena največjih namiznih pečic, ki so na voljo doma. Skuhajte nešteto jedi in se prilagodite svojim potrebam.

12 načinov kuhanja

Dvanajst funkcij pečice Bake & Toast 750 Gyro vam omogoča, da pripravite vse recepte, ki si jih predstavljate, z različnimi načini ogrevanja in kombiniranjem konvekcije in žara. Ima kolo, tako da lahko izbirate med osnovnim, žarnim ali kombiniranim načinom ogrevanja ter drugim kolesom, s katerim lahko hkrati aktivirate raženj, konvekcijo ali oboje.

Dvojno steklo za boljšo ohranitev toplote

Prihranite energijo z učinkovitim prilagajanjem temperature. Vrata so oblikovana z dvojno stekleno steno, ki pomaga ohranjati toploto v notranjosti.

Časovnik do 60 minut in temperatura do 230 stopinj

Omogoča vam, da se med pripravo hrane posvetite drugim stvarem. Časovnik nadzoruje čas kuhanja, tako da se samodejno izklopi, ko končate s kuhanjem jedi. Izberite temperaturo do 230 ºC.

Vključuje veliko pripomočkov

Bake & Toast 750 Gyro vključuje različne dodatke za dodatno udobje. Ima pekač in žar ter ročaj za enostavno odstranjevanje dodatkov. Ima tudi žar z ročajem, da jo udobno položite.

Lahko čiščenje

Zahvaljujoč pladnju za drobtine je konvekcijsko peč zelo enostavno očistiti. Vedno bo pripravljen na uporabo.

  • Dimenzije: 40 x 58 x 37 cm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč (v W):
2000
Prostornina pečice (v l):
46
Kuhalna plošča:
Ne
Samočiščenje / Piroliza:
Ne
Zaslon:
Ne
Žar:
Da
Širina (v cm):
58
Maksimalna temperatura:
230
Tip mikrovalovne pečice:
Prostostoječa
Barva:
Črna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup