Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električni žar Cecotec Txuletaco Inferno 8000

Blagovna št.: 260776

Blagovna znamka: Cecotec

Električni žar Cecotec Txuletaco Inferno 8000_1

Okus po žaru, visoka temperatura pečenja do 850 °C, nastavljiva višina pečenja, priprava različnih vrst mesa, rib in morskih sadežev, pice…. Za vse to bo poskrbel izjemen žar Txuletaco 8000 Inferno.

Preberite več
Spletna cena
299,90 €

Spletna akcijska cena
194,93 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
248,89 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,25 € x 19
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Okus po žaru, visoka temperatura pečenja do 850 °C, nastavljiva višina pečenja, priprava različnih vrst mesa, rib in morskih sadežev, pice…. Za vse to bo poskrbel izjemen žar Txuletaco 8000 Inferno.

Okus po žaru
To ni premog, ni ogenj, je boljše. Ista temperatura, nič nepotrebnih dodatkov. Odkrijte neverjetno moč in uživajte v pristnem okusu pice, mesa, rib, morskih sadežev ali zelenjave. Txuletaco Inferno 8000 doseže maksimalno temperaturo 850 ° C in omogoča nastavitev višine, časa in temperature na žaru, da se doseže popolno stopnjo zapečenosti in kuhanja vsakega živila. V nekaj minutah boste dobili izjemne rezultate. Ste pripravljeni spremeniti svoj dan v pravo gurmansko doživetje?

Izjemno visoke temperature do 850 ° C - V samo 3 minutah se žar segreje iz 0 na 850 °C

Ta električna »zver« lahko doseže temperature do 850 ° C zahvaljujoč kremenovim grelnim elementom, ki so postavljeni na vrh. Omogoča revolucionaren način priprave zrezkov, rib, morskih sadežev in katere koli hrane, ki potrebuje zapečeno skorjico, da ohrani vso svojo aromo in sočnost.

Tradicionalne pice
Vaše pice bodo hrustljave in okusne zahvaljujoč posebnemu kamnu za pico, ki ga vključuje Txuletaco Inferno 8000. Ta kamen doseže zelo visoke temperature, enakomerno porazdeli toploto po celotnem testu in omogoča kuhanje na staromoden način, pri čemer spominja na okus tradicionalne peke.

V nekaj minutah zapecite tradicionalno pico s perfektno skorjico
Rezultat, ki ga ponuja žar je preprosto spektakularen. Uživajte v trenutku in družbi z gotovostjo, da bo hrana, ki jo boste postregli doživela odmeven uspeh brez kakršnega koli truda.

Najboljši pripomoček za ljubitelje rdečega mesa
Vsak ljubitelj rdečega mesa ve, da lahko premalo zapečena zunanja stran ali preveč izsušena sredica pokvari celo najboljši goveji zrezek. To se s Txuletacom ne bo zgodilo. Rezultat je hrustljava in karamelizirana skorja na zunanji strani ter nežno in sočno meso na notranji strani, ne glede na debelino.

Hitro segrevanje
Segrevanje je zelo hitro, s čimer se maksimira porazdelitev toplote, kar vam omogoča, da v rekordnem času dosežete želeno temperaturo kuhanja. Z žarom Txuletaco Inferno 8000 uživajte v vseh vrstah dobrot.

Idealna temperatura za vsako hrano
Vsako živilo zahteva idealno temperaturo in natančen čas kuhanja za popolno pripravo. Jasno je, da 5-centimetrski bržolni steak potrebuje veliko večjo temperaturo za popolno pripravo kot na primer Škampi. Prilagodljiv termostat omogoča nastavitev temperature med 380 in 850 ° C, odvisno od tega, katero hrano boste pripravljali.

Idealni čas, nič več ali manj
Vsako živilo potrebuje čas, da doseže želeno točko priprave. Čas kuhanja lahko nadzirate s časovnikom, nastavljivim med 10 in 100 minutami ter s sistemom odštevanja.

Vedno kos okoliščinam
Njegov praktični sistem regulacije vam omogoča nastavitev višine s pomočjo nosilcev ob straneh, tako da poleg izbire temperature lahko prilagodite položaj živila glede na njegovo debelino in ga pečete na točno taki temperaturi, ki jo potrebuje. Kot nalašč je za kuhanje vseh vrst mesa, rib in zelenjave v nekaj minutah.

Toplota se zadržuje v notranjosti
Visoke temperature do 850 ° C, vendar če se aparata dotaknete zunaj na ohišju, se ne boste opekli. Kako? Preprosto ... Visoka kakovost materialov in optimalen hladilni sistem zagotavljata ohranjanje toplote znotraj žara, ne da bi oddajal visoke temperature na zunanji del.

Več o električnem žaru

 • Temperaturne nastavitve: 380 - 850 ºC
 • Hitro segrevanje: 3 min
 • Litoželezni žar
 • Kamen za pico
 • Nastavljiv časovnik do 60min
 • Pladenj za odtekanje maščobe x2
 • Optimiziran sistem hlajenja
 • Dodatki: termometer za hrano, klešče iz nerjavečega jekla, ročaj iz nerjavečega jekla
 • Moč naprave: 2200 W

Zunanje mere

 • Višina: 38,5 cm
 • Širina: 36,1 cm
 • Globina: 38 cm

Notranje mere

 • Višina: 18,3 cm
 • Širina: 28,3 cm
 • Globina: 33,3 cm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč (v W):
2200
Samočiščenje / Piroliza:
Ne
Zaslon:
Da
Žar:
Da
Širina (v cm):
36
Maksimalna temperatura:
850
Barva:
Črna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup