Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Hladilnik Gorenje R619EAXL6

Blagovna št.: 298600

Blagovna znamka: Gorenje

Hladilnik Gorenje R619EAXL6

Gorenje R619EAXL6 prostostoječi hladilnik s funkcijo AirPower enakomerno porazdeli temperaturo po hladilniku. S predalom FreshZone omogoča ohranjanje svežine živil.

Preberite več
Spletna cena
779,90 €

Spletna akcijska cena
589,90 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
779,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
24,57 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Gorenje R619EAXL6 prostostoječi hladilnik s funkcijo AirPower enakomerno porazdeli temperaturo po hladilniku. S predalom FreshZone omogoča ohranjanje svežine živil.

E energijski razred
Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

Funkcija SuperCool
Stalna temperatura v hladilniku je najpomembnejša za optimalno shranjevanje hrane. Ob večjih nakupih živil se temperatura v hladilniku poviša, zato je funkcija pospešenega hlajenja SuperCool odlična rešitev. Po aktivaciji deluje 6 ur in ohranja za 3 °C nižjo temperaturo kot je običajno.

Funkcija odpiranja vrat SlotIn
Vse več sodobnih potrošnikov je mnenja, da je funkcija SlotIn nepogrešljiva. Rešitev je idealna, če morate hladilnik postaviti neposredno ob steni, pultu ali drugem aparatu. Zahvaljujoč sistemu SlotIn se vrata enostavno odprejo pod pravim kotom, kar zagotavlja odlično dostopnost in preglednost nad živili. 

Program EcoMode
Način EcoMode omogoča pomembne energijske prihranke, ko ste na počitnicah oziroma dlje časa odsotni. Ker se vrata hladilnika odpirajo redkeje ali celo ostanejo ves čas zaprta, lahko za čas odsotnosti svoj aparat nastavite na energetsko varčen način in s tem dodatno varčujete.

AirPower
Da bi zagotovili enakomerno temperaturo po vsem hladilniku, smo v notranjost aparata vgradili ventilator, ki spodbuja kroženje zraka in tako izboljša hlajenje. Tak sistem ohranja živila in pripravljene jedi v hladilniku dlje časa sveže, neodvisno od tega, na kateri polici so shranjene. Preprečuje pa tudi nabiranje vlage ali kondenzata na steklenih policah ter notranjih stenah aparata.

Predal FreshZone
Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je najhladnejši predel. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3 °C. Tu se živila dobro počutijo in ohranjajo svežino, vonj in barvo kar dvakrat dlje kot običajno.

Tehnologija AdaptTech
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki ION generation to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.

Več o hladilniku Gorenje R619EAXL6:

  • Vrsta hladilnika: prostostoječi
  • Energijski razred: E
  • Poraba električne energije: 123 kW.h
  • Višina: 185 cm
  • Skupna prostornina: 398 l
  • Prostornina hladilnika: 398 l
  • Glasnost: 38 dB
  • Zamrzovalnik: ne
  • Širina: 59.5 cm
  • Globina: 66.3 cm

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
E
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Prostostoječi
Prostornina hladilnika (v l):
398
Višina (v cm):
185
Širina (v cm):
60
Globina (v cm):
66
Glasnost (v dB):
38
Omara / skrinja:
Omara
Vgrajen zamzrovalnik:
Ne
Barva:
Siva
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup