Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Klima Vivax Y Design, 3,5 kW, bela, z montažo

Blagovna št.: 310451

Blagovna znamka: Vivax

Klima Vivax Y Design, 3,5kW, bela, z montažo

A+++ ogrevanje in hlajenje.

Preberite več
Spletna cena
1.699,99 €

Spletna akcijska cena
1.444,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
1.444,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
60,20 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

A+++ ogrevanje in hlajenje.

Klimatska naprava VIVAX Y design ACP-12CH35AEYIs R32 ima nazivno zmogljivost ogrevanja 4,25 kW in kapaciteto hlajenja 3,52 kW. Ta model ima posebno 3D inverter tehnologijo, ki zagotavlja najboljše zmogljivosti, hkrati pa omogoča precejšnje prihranke energije. Prav tako omogoča brezhibno delo za udobnejšo atmosfero in miren spanec. Biološki filter in ionizer odstranita onesnaževalce in alergene iz zraka, zaradi česar je zelo čist. Tak zrak je zelo ugoden za ljudi, občutljive na zračne nečistoče, in za ljudi, ki imajo težave z alergijami. Po izklopu klimatske naprave notranja enota nadaljuje z delom za sušenje in čiščenje preostalega kondenzata ter varuje vaše zdravje.

Funkcija "I feel" je dodatna značilnost tega modela, ki preko daljinskega upravljalnika bere temperaturo v prostoru, z uporabo senzorjev in jo pošilja v klimo. Notranja enota prilagodi temperaturo in hitrost ventilatorja tako, da se doseže zahtevana temperatura, hkrati pa prihrani energijo. Klima ogreva in hladi v ekstremnih razmerah s 100% zmogljivostjo pri -15 °C.

Zunanja enota ima dodatne kompresorske in kondenzatorske grelce, ki preprečujejo šibkejše delovanje in tako zagotavljajo nemoteno delovanje notranje enote v načinu ogrevanja in preprečujejo zamrznitev zunanje enote. 3D zračni tok omogoča pretok zraka v vsak kot prostora. ECO način prihrani energijo za dodatnih 60 % med spanjem. Dolgoročna kakovost je zagotovljena s petletno garancijo in uporabo plina R32, ki je učinkovitejši in varnejši za delovanje in za okolje. Vse to v energijskem razredu A+++ pri hlajenju in ogrevanju. Klimatska naprava Vivax Y design ACP-12CH35AEYIs R32 ima vgrajen WiFi modul, ki uporabniku omogoča dostop kadarkoli in z vsake lokacije preko aplikacije za nadzor klimatske naprave NethomePlus. Prek mobilnega telefona je mogoče napravo vklopiti/izklopiti, prilagoditi temperaturo, nastaviti časovnik, ugotoviti, v kakšnem načinu deluje in diagnosticirati morebitno okvaro.

Senzor gibanja – inteligentni senzor gibanja lahko samodejno prepozna človeško aktivnost v prostoru in ustrezno prilagodi delovanje klimatske naprave. Ko so ljudje v prostoru, se aktivira močno hlajenje, ko ga zapustijo, pa naprava še naprej deluje z zmanjšano hitrostjo.

Pri klimatski napravi Y DESIGN izstopa elektronski razširitveni ventil. Elektronski razširitveni ventil se lahko odziva na okolje tako, da po potrebi poveča ali zmanjša pretok hladilnega medija.

 

Nekatere prednosti elektronskega ekspanzijskega ventila pred kapilarno cevjo vključujejo:

-        Boljša učinkovitost – ko temperature sčasoma nihajo, lahko elektronski ekspanzijski ventil prilagodi pretok hladilnega sredstva, da se prilagodi višjim ali nižjim toplotnim obremenitvam. To omogoča, da enota deluje bolj učinkovito.

-       Širši temperaturni razpon – ko se temperatura okolja poveča, mora hladilni sistem delovati več. Elektronski ekspanzijski ventil lahko poveča pretok hladilnega sredstva za boljše hlajenje pri višjih temperaturah. Ta prožnost tudi preprečuje kopičenje tekočine, ki lahko poškoduje kompresorje.

-       Večji obseg polnjenja s hladilnim sredstvom – Za optimalno delovanje je pomembno imeti ustrezno polnjenje s hladilnim sredstvom, še posebej, če sistem uporablja kapilarne cevi. EEV omogočajo večje razlike v polnjenju s hladilnim sredstvom, ne da bi to vplivalo na zmogljivost.

 

Ostale lastnosti klimatske naprave Vivax Y Design:

 • energijski razred A+++ pri hlajenju in A+++ pri ogrevanju
 • razpon hladilne moči od 1,03 do 4,8 kW,
 • neslišno delovanje 24 dB(A) ob najnižji ventilaciji
 • vgrajen WiFi vmesnik za upravljanje prek telefona
 • okolju prijazno hladilno sredstvo R32,
 • tedenski časovnik, senzor gibanja
 • delovanje do -32 °C
 • Ionizator zraka, filter za prah, BIO filter, grelnik kondenzatorja in kompresorja,

 

Garancija na klimatske naprave VIVAX je 5 let (60 mesecev) z obveznim letnim servisom pooblaščenega serviserja. Proizvajalec verjame v kakovost klimatskih naprav VIVAX, zato jamčijo za njihovo brezhibno delovanje do 5 let. Gre za njihovo redno garancijo na klimatske naprave, za podaljšanje garancije ni potrebna nobena dodatna registracija.

 

Osnovna montaža klimatske naprave do 3,5 kW zajema:

 • en preboj opečnatega ali suhomontažnega zidu do 40 cm,
 • montaža zunanje in notranje enote na višini do 3,5 m,
 • izdelava plinske cevne in elektro povezave med enotama do 3 m,
 • izdelava odvoda kondenza iz notranje in zunanje enote na osnovi prostega padca do 5 m v žleb ali pripravljen odtok,
 • stenske nosilne konzole z blažilniki tresljajev
 • priklop na obstoječo električno napeljavo ob klimatski napravi do 5 m,
 • nadometni zaobljeni PVC kanal,
 • drobni in montažni material,
 • vakumiranje, polnjenje, zagon in svetovanje o uporabi naprave,

 

Več informacij:

Montaža klimatske naprave do 3,5 kW 

Montaža klimatske naprav nad 3,5 kW

Podrobnosti izdelka
Moč hlajenja (v kW):
3.5
Moč gretja (v kW):
4.2
Energijski razred hlajenja:
A+++
SCOP:
5.3
Energijski razred gretja:
A+++
Glasnost notranje enote (v dB):
24
Glasnost zunanje enote (v dB):
55
Hladilno sredstvo:
R32
Vrsta:
Split
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup