Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Brezžični sobni termostat P5611OT

Blagovna št.: 273066

Blagovna znamka: Emos

Brezžični sobni termostat P5611OT

S termostatom EMOS P5611OT bo uravnavanje temperature enostavno.

Preberite več
Spletna cena
69,99 €
69,99 €/kos
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,66 € x 6
Več o izdelku

S termostatom EMOS P5611OT bo uravnavanje temperature enostavno.

Več o brezžičnem sobnem termostatu P5611OT

Skozi vse leto bo termostat skrbel, da bo temperatura ustrezna in brez temperaturnih nihanj. Podnevi in ponoči bo zagotavljal idealno temparaturo z nadzorovanjem sistema ogrevanja in sistema klimatizacije. 

Poleg 6 prednastavljenih programov omogoča tudi 3 uporabniško nastavljive programe. Razpon temperaturne nastavitve od 7 °C do 30 °C omogoča prijetno temperaturo poleti in pozimi. Temeljne prednosti so: preprosto upravljanje, jasen prikaz podatkov na osvetljenem zaslonu in Open Term komunikacija.

 

Ustrezna temperatura v prostoru je izjemno pomembna, saj vpliva na naše počutje in delovno storilnost. Privoščite si temperaturno udobje skozi celo leto z regulacijo sistemov ogrevanja in klimatizacije. Termostat P5611OT zagotavlja optimalno temperaturo brez dragih pregrevanj in brez neprijetnih temperaturnih šokov.

Programski elektronski termostat P5611OT ima na voljo kar 9 programov - 6  prednastavljenih in 3 uporabniško nastavljive. Enostavno izberete temperaturo v območju od 7 °C do 30 °C z razponom oz. histerezo 0,1 °C, 0,2 °C, 0,5 °C ali 1,0 °C. Primer: Če temperaturo v ogrevalnem sistemu nastavite na 20 °C in razpon na 0,2 °C, se termostat vklopi, če sobna temperatura pade pod 19,8 °C in se izklopi, ko sobna temperatura doseže 20,2 °C.

 

Z namenom zagotavljanja čim boljše uporabniške izkušnje in enostavnega upravljanja je prikaz temperaturnih in drugih podatkov na zaslonu nazoren in enostaven tudi za starejše osebe. Prikaz z velikimi številkami in osvetljen zaslon sta nedvomno pomembna prednost tega modela termostata. Osvetljen zaslon omogoča enostavno upravljanje tudi v temi ali pri šibki svetlobi.

 

Brezžična povezava stikalne in krmilne enote z izjemnim dosegom 100 m omogoča uporabo termostata tudi v večjih prostorih in objektih - družinskih hišah, stanovanjih, pisarnah in drugih poslovnih objektih. Največja razdalja komunikacije med krmilno in stikalno enoto v primeru odprtega prostora je 100 m. Doseg signala se lahko nekoliko zmanjša v premeru sten in drugih ovir med krmilno in stikalno enoto. S pomočjo funkcije "samoučenja" se termostat lahko poveže z dodatnimi sprejemniki, kar je še posebej dobrodošlo v primeru krmiljenja IR panelov. Termostat enostavno ustvari kodo za povezovanje, ki jo sprejemna enota nato prejme in shrani v svoj pomnilnik. Komplet lahko razširite z do 6 sprejemniki.

 

Termostat lahko povežete s kotlom, ki podpira Open Therm komunikacijo. Prednost je regulacija moči kotla ne le na podlagi sobne temperature, temveč tudi na podlagi temperature vode v sistemu ali na podlagi drugih spremenljivk. Preklapljanje se izvaja z OT in relejem. Večina termostatov ima samo izhod OT ali relejski izhod. Termostat EMOS P5611OT ima dva izhoda za povezavo s kotlom.
Je preprost za namestitev, omogoča večjo učinkovitost ogrevalnega sistema z nadzorom OT in prispeva k zmanjšanju stroškov.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup