Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Suha bukova drva (paleta 1x1x1,8m) 33 cm

Blagovna št.: 263908

Blagovna znamka: Forest Premium

Bukova drva so naložena v paleti 1 x 1 x 1,8m. Polena so nasekana na dolžino 33 cm. Vlažnost polen je do 20% Volumen palete je 1,7 PRM (prostorninskega metra).

Preberite več
Spletna cena
289,00 €
0,36 €/kg
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,04 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Možnost plačila na obroke
Več o izdelku

Bukova drva so naložena v paleti 1 x 1 x 1,8m. Polena so nasekana na dolžino 33 cm. Vlažnost polen je do 20% Volumen palete je 1,7 PRM (prostorninskega metra).

Ni ga lepšega, ko v kaminu zaprasketajo drva, kajne?

Za toplino svojega doma poskrbite s to ponudbo suhih bukovih drv, ki bodo poskrbela, da vas, ko enkrat padejo temperature, ne bo prav nič zeblo.

A katera drva izbrati?

V glavnem velja, da je za kuhanje in peko odličen les iglavcev, ki izgoreva močneje in hitreje, medtem ko bo za ogrevanje boljši les listavcev. Ta ima visoko gostoto, gori dalj časa in počasneje sprošča toploto ter tvori več žerjavice. Za kurjavo so tako več kot odlična bukova drva. 

Polena so nasekana na priročno dolžino 33 centimetrov, kar pomeni, da jih boste zlahka naložili v svojo peč ali kurilno napravo.  

Les je obnovljiv vir energije in z zgorevanjem v kurilnih napravah ne povečuje izpustov toplogrednih plinov, zato boste poleg ogrevanja doma z nakupom teh odličnih suhih bukovih drv naredili še nekaj dobrega za okolje. 

Kako poteka dobava drv?

Paleto drv vam bomo pripeljali s kamionom, ki je dolg 9,5 metra, visok pa 3,70 metra. Kamion ima tudi dvižno ploščad in paletni viličar. Dostava s kombijem na žalost ni mogoča. 

Paleto drv bomo razložili na utrjen teren, bodisi asfalt ali beton, dostavili pa do vrat vašega objekta - seveda, če je na podlagi naklona terena ali njegove pripravljenosti (v primeru snega in podobno) to mogoče. Če vaša podlaga ne bo trda in bo, na primer, trava ali makadam, bomo paleto drv odložili na prvo možno ravno podlago pri vašem objektu.

Predvidena dostava blaga je od 2 do 14 dni od datuma naročila.

Lastnosti palete polsuhih bukovih drv:

  • Velikost palete: 1 x 1 x 1,8 m
  • Volumen palete; 1,7 prostorninskega metra (PRM)
  • Dolžina polen: 33 cm
  • Vlažnost polen: do 20%
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup