Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Fulda 185/55R15 82H ECOCONTROL HP Letnik2022

Blagovna št.: 125599

Blagovna znamka: Fulda

Fulda 185/55 R15 82H ECOCONTROL HP_1

Izberite letne gume za osebna vozila znamke Fulda.

Preberite več
B
C
70dB
Spletna cena
68,50 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,41 € x 6
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite letne gume za osebna vozila znamke Fulda.

Idealna  pnevmatika za visokozmogljiva vozila. V primerjavi s povprečnimi rezultati testiranih konkurenčnih pnevmatik zagotavlja, gledano v celoti, boljšo vodljivost in zaviranje na mokri podlagi ter boljši izkoristek goriva.

Pnevmatike ECOCONTROL HP so odlični avtoplašči, ki nudijo popolno ravnotežje med voznimi lastnostmi, izkoristkom goriva in kilometražo po izjemno dostopni ceni. Z njimi bo vaša vožnja v vseh vremenskih razmerah zanesljiva in varna.

Tehnične lastnosti letne pnevmatike Fulda ECOCONTROL HP

Ko boste kupovali pnevmatike Fulda ali pa katerekoli druge pnevmatike, je potrebno najprej prepoznati oznake, ki jih imajo vsi avtoplašči. Iz njih boste prepoznali glavne tehnične lastnosti, ki jih imajo gume in konec koncev tudi podatek, ali ustrezajo na vaš osebni avtomobil.

Gume so uvrščene v hitrostni razred H in dovoljujejo varno vožnjo do hitrosti 210 km/h.

Pnevmatike Fulda ECOCONTROL HP vam nudijo optimalen nadzor nad vašim vozilom

Letne pnevmatike Fulda s svojo najnovejšo tehnologijo nudijo boljši oprijem na suhi kot tudi na mokri podlagi, zato je odličen izdelek na eni strani za vse tiste, ki radi vozite bolj športno in si želite dobrega oprijema, in na drugi strani tudi za vse tiste, ki si želite varne vožnje v vseh vremenskih razmerah.

Vožnja v dežju za marsikoga predstavlja veliko oviro. Ne le, da se pojavijo težave s slabo vidljivostjo, ampak obstaja tudi večja nevarnost naleta zaradi mokrega cestišča. Če ste se do sedaj v vožnji v dežju počutili negotove, potem so pnevmatike Fulda za vas najboljša izbira. Ti avtoplašči se odlikujejo po tem, da so asimetrični, kar pomeni, da vam bodo nudili zanesljivo zaviranje na mokrih cestiščih. Izboljšani oprijem Pnevmatike Fulda zagotavlja krajšo zavorno pot v dežju, zato ta izjemna lastnost bistveno pripomore k povečanju vaše varnosti in dvigu zaupanja v vožnjo.

Pnevmatike Fulda ECOCONTROL HP so letni avtoplašči, ki zmanjšajo porabo goriva in prihranijo denar

Ker se cene goriva pogosteje višajo kot pa nižajo, se vsi vozniki trudimo k čim bolj ekonomični vožnji, s katero lahko privarčujemo kakšen euro. Morda se tega do sedaj niti niste toliko zavedali, vendar lahko s primerno izbiro pnevmatik bistveno pripomorete k manjši porabi goriva in emisije CO2. Visokozmogljive pnevmatike Fulda s svojo prenovljeno tehnologijo omogočajo, da za svoje kotaljenje porabijo bistveno manj energije, kar omogoča njihov nizek kotalni upor.

To pa še ni vse. Če se boste odločili za pnevmatike Fulda, boste zagotovo deležni tudi vseh prednosti, ki jih prinaša njihova dolgotrajna zmogljivost. Ker so gume izdelane iz trpežnih zmesi in skladne razporeditve reber, zagotavljajo počasno in enakomerno obrabo, kar je izjemno razveseljiv podatek za vse tiste, ki naredite veliko število kilometrov. Na ta način boste za svoj vloženi denar zagotovo dobili primerno kvaliteto in veliko več prevoženih kilometrov.

Letne pnevmatike Fulda ECOCONTROL HP so prava izbira za pravi užitek v vožnji

Izjemne uravnotežene vozne lastnosti, ki jih imajo pnevmatike Fulda, pa ne vplivajo zgolj na porabo goriva in nadzor vozila, ampak bistveno pripomorejo tudi k udobni vožnji. Ker je tehnologija EcoControl tišja od njene predhodnice, in ob tem nudi manj vibracij, bo vožnja s pnevmatikami Fulda postala pravi užitek.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Letna
Širina pnevmatike:
185
Višina pnevmatike:
55
Premer pnevmatike:
15
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
H
Energetska učinkovitost pnevmatike:
C
Oprijem na mokrem pnevmatike:
B
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
B
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Ne
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
70dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup