Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nokian 205/55R16 91V WETPROOF

Blagovna št.: 220563

Blagovna znamka: Nokian Tyres

Nokian 205/55 R16 91V WETPROOF

Izberite letne pnevmatike za osebna vozila Nokian Tyres Wetproof hitrostnega razreda V, ki zagotavljajo brezskrbno vožnjo tudi v najbolj nepredvidljivih poletnih dneh. 

Preberite več
A
C
68dB
Spletna cena
58,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,78 € x 5
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite letne pnevmatike za osebna vozila Nokian Tyres Wetproof hitrostnega razreda V, ki zagotavljajo brezskrbno vožnjo tudi v najbolj nepredvidljivih poletnih dneh. 

Nokian Tyres Wetproof je varna in zanesljiva letna pnevmatika, ki zagotavlja brezskrbno vožnjo v vseh poletnih vremenskih razmerah zaradi svoje natančne usklajenosti med največjim udobjem in izjemno varnostjo.

Letne pnevmatike Nokian Tyres Wetproof zagotavljajo odlično zmogljivost na mokrem cestišču.
Vaše pnevmatike se morajo optimalno prilagajati razmeram na cesti, tudi ko gre za nenadne spremembe vremena. Dež, veter in drugi vremenski pojavi so tako tudi poleti dejavniki, ki bistveno vplivajo na vedenje in učinkovitost pnevmatik, s tem pa na varnost vaše vožnje.

Letne pnevmatike Nokian Tyres Wetproof so pameten izbor za najbolj optimalno vožnjo, saj se ponašajo z označbo A za oprijem na mokrem.
Evropska oznaka za pnevmatiko namreč opredeljuje zmožnost pnevmatike pri zaviranju na mokrem cestišču, ki je opredeljena z razredi od A do F. Letne pnevmatike Nokian Tyres Wetproof tako kot razred A omogočajo odlično zavorno zmogljivost na mokrem cestišču in učinkovito odpornost proti akvaplaningu. Tako se boste z letnimi pnevmatikami Nokian Tyres Wetproof enostavno in udobno vozili tudi v najbolj deževnih poletnih dneh. 

Indeks hitrosti V.

Indeks hitrosti je na vaši letni pnevmatiki označen s črko: N, P, Q, R, S, T, H, V, W, Y ali ZR. Ta vam pove največjo hitrost za katero je pnevmatika namenjena - največ kilometrov na uro, torej, pri katerih bo vožnja s pnevmatiko še varna. 

Letna pnevmatika Nokian Tyres Wetproof sodi v hitrostni razred V, kar pomeni, da se je primerna za vožnjo do največ 240 kilometrov na uro. Zadosti hitro torej, da bo zadostilo potrebam najhitrejših med vozniki osebnih vozil!

Letne pnevmatike Nokian Tyres Wetproof poskrbijo učinkovito porabo goriva.
Poleg tega bo nizek kotalni upor letne pnevmatike Nokian Tyres Wetproof izboljševal tudi vašo učinkovitost porabe goriva in zagotavljal, da bo vaš izlet na lepše ali vožnja v službo okolju in denarnici prijazna. 

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Letna
Širina pnevmatike:
205
Višina pnevmatike:
55
Premer pnevmatike:
16
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
V
Energetska učinkovitost pnevmatike:
C
Oprijem na mokrem pnevmatike:
A
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
A
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Ne
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
68dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup