Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Goodyear 185/60R15 84H XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE

Blagovna št.: 125097

Blagovna znamka: Goodyear

Goodyear 185/60 R15 84H XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE

Letne pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance vas bodo navdušile s svojimi voznimi lastnostmi. Ti kakovostni avtoplašči vam zagotavljajo odličen nadzor nad vašim vozilom, tako na suhih kot tudi na mokrih cestah.

Preberite več
A
B
70dB
Spletna cena
95,70 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,63 € x 9
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Letne pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance vas bodo navdušile s svojimi voznimi lastnostmi. Ti kakovostni avtoplašči vam zagotavljajo odličen nadzor nad vašim vozilom, tako na suhih kot tudi na mokrih cestah.

Letne pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance za avtomobile nižjega srednjega razreda

Pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance so letni avtoplašči, ki jih boste lahko na vašem avtomobilu uporabljali od marca do novembra. Če imate doma športnega terenca, potem so tovrstni avtoplašči idealni za vas, saj vam zagotavljajo udobno vožnjo po različnih terenih, ko pa se znajdejo na urejenih cestah, dovoljujejo varno vožnjo do hitrosti 210 km/h.

Pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance pa imajo tudi posebno lastnost, s katero bo vaša vožnja še bolj brezskrbna. Njihova tehnologija RunOnFlat, vam na eni strani zagotavlja manjšo nevarnost razpočenja pnevmatike na avtocesti, na drugi strani pa lahko v primeru predrtja z njo vozite do 80 km/h. s tem se boste izognili menjavi gume na robu cestišča, ampak se boste z njo lahko zapeljali do prvega vulkanizerja.

Goodyear EfficientGrip Performance so letni avtoplašči, s katerimi se boste varno vozili

Vsi si zagotovo želite imeti na svojem jeklenem konjičku takšne letne pnevmatike, ki vam bodo zagotavljale največjo varnost in s tem tudi večje zaupanje v vašo vožnjo. Naj vas razveselimo, da so pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance uvrščene v razred A za oprijem na mokri podlagi, kar je najvišji razred po zakonodaji EU.

Če si boste pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance malce pobliže ogledali, boste ugotovili, da jih na obodu avtoplašča združuje neprekinjena rebra, ki daje v kombinaciji s tehnologijo Active Breaking Technology izjemne rezultate. Stik gume s cestno površino je boljši, kar zagotavlja boljši oprijem in krajšo zavorno pot celo do dva metra (8 %) na mokrih cestah in 3 % na suhih. Optimalno ravnotežje med oprijemom na mokri podlagi in kotalnim uporom, vam bo omogočalo, da boste lažje nadzirali vaše vozilo in se tudi bolj varno vozili.

Pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance zagotavljajo manjšo porabo goriva in nižje stroške

Ali ste vedeli, da lahko z izbiro gume z nižjim kotalnim uporom znižate stroške porabe goriva tudi do 20 %? Kotalni upor je energija, ki je povzročena med deformacijo in trenjem kolesa v stiku s podlago in je v največji meri odvisen od sestave gume. S pomočjo tehnologije FuelSaving so pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance izdelane iz zmesi, ki bistveno zmanjšuje energijske izgube pnevmatike, zaradi česar je kotalni upor nižji kar za 18 %.

Letne pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance tako omogočajo še korak naprej pri manjši porabi goriva, zato se jih boste razveselili vsi tisti, ki želite dodatno privarčevati pri strošku goriva. Zaradi nižjega kotalnega upora imajo avtoplašči bistveno boljši izkoristek goriva, kar pomeni nižje vozne stroške za vas. In še več, sestava gume vam zagotavlja bistveno manjšo obrabo, kar pomeni, da boste z enim kompletom pnevmatik lahko prevozili bistveno večje število kilometrov, kar se bo na koncu poznalo tudi v vaši denarnici. Odločitev za pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance bo zagotovo prava.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Letna
Širina pnevmatike:
185
Višina pnevmatike:
60
Premer pnevmatike:
15
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
H
Energetska učinkovitost pnevmatike:
B
Oprijem na mokrem pnevmatike:
A
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
B
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Ne
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
70dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup