Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Britax Römer avtosedež, i-Size, 76-150 cm, Evolvafix BR, Midnight Grey

Blagovna št.: 311210

Blagovna znamka: Britax Römer

Avtosedež Britax Römer, i-size, 76-150 cm, Evolvafix, siva

Izberite kvalitetni avtosedež priznane znamke Britax Römer v sivi barvi!

Preberite več
Spletna cena
259,99 €

Spletna akcijska cena
189,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
259,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,55 € x 18
Več o izdelku

Izberite kvalitetni avtosedež priznane znamke Britax Römer v sivi barvi!

Avtosedež i-Size, ki raste z otrokom (76-150 cm)
Novi Evolvafix je zasnovan, da varuje otroka od 15. meseca starosti vse do 12 let. Opremljen je z novim i-Size standardom, ki zagotavlja varnost in udobje. Avtosedež se spremeni iz avtosedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom (do 105 cm oz. 22 kg) v sedež z visokim naslonom za podaljšano uporabo.

VARNOST i-SIZE ZA VSE STAROSTI
EVOLVAFIX bo zaščitil vašega otroka od njegovih 15 mesecev vse do takrat, ko otroškega avtosedeža ne bo več potreboval, kar mu bo omogočilo idealno varnost avtosedeža v enem kombiniranem sedežu. Še več, njegov 5-točkovni pas lahko uporabljate dlje časa, saj je primeren za otroke do 105 cm (največ 22 kg).

Zahvaljujoč funkciji FLIP&GROW lahko preprosto preklopite z integriranega 5-točkovnega varnostnega pasu na avtomobilski 3-točkovni varnostni pas, ko se vaš otrok premakne na naslednjo stopnjo. In ker pri menjavi stopenj s sedeža ni treba odstraniti nobenih delov, je sedež mogoče kadar koli predelati nazaj. S funkcijo EasyRecline lahko naslonite sedež tako, da bo vašemu otroku udobno.

5-TOČKOVNI PAS
Verjamemo, da je 5-točkovni varnostni pas najvarnejši način za pritrditev vašega otroka v avtosedež, saj je vaš otrok varen in tesno pritrjen v zaščitni lupini sedeža. V primeru trka pas porazdeli sile udarca na 5 točk, dve na ramenih, dve na bokih in eno, kjer se pas zapne med nogami. To pomaga zaščititi vašega otroka pred vsemi smermi udarcev.

MEHKE BLAZINICE
Mehke zmogljive blazinice za prsi se udobno prilegajo otroku. Pomagajo zmanjšati gibanje vašega otroka v primeru trka in dodajo še večje udobje 5-točkovnemu pasu. Poleg tega jih je mogoče preprosto odstraniti za pranje, ne da bi poškodovali pas.

NOVI ISOFIX
Novi Isofix priključki se lahko uporabljajo ločeno eden od drugega. Zato je nameščanje avtosedeža toliko lažje.

SECURE GUARD
SecureGuard pomaga zaščititi otrokov občutljiv trebušni predel z dodajanjem dodatne 4. kontaktne točke 3-točkovnemu varnostnemu pasu. Z ohranjanjem trebušnega pasu v optimalnem položaju nad otrokovimi medeničnimi kostmi SecureGuard pomaga zmanjšati trebušne sile v primeru čelnega trka za do 35 %* in hkrati otroku omogoča svobodo gibanja med potovanjem. *Interni testi Britax Römer z lutko Q6, ki predstavlja povprečnega 6-letnega otroka

VZGLAVNIK V OBLIKE
Vzglavnik v obliki črke V, ki je posebej zasnovan za nadzor gibanja otrokove glave, zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka, hkrati pa nudi popolno udobje.

TOP TETHER
Top Tether minimizira rotacijo avtosedeža in tako zmanjša morebitne poškodbe v predelu glave in vratu v primeru trka. Zaradi dvojnih pritrdilnih točk nudi Top Tether v obliki črke V še večjo stabilnost in varnost za vašega otroka kot sedež z običajnimi trakovi.

EASYRECLINE
EasyRecline je primeren za vse starosti in vam omogoča nastavitev sedeža v udoben položaj, tudi ko je vaš otrok v sedežu in brez ponovne nastavitve Top Tether popolno udobje tako za starša kot za otroka.

OBRAČAJ&RASTI
Ko vaš otrok doseže 100 cm in največ 105 cm (največ 22 kg), morate preklopiti z vgrajenega 5-točkovnega varnostnega pasu na avtomobilski 3-točkovni varnostni pas, da otroka pritrdite v sedež. Zahvaljujoč funkciji FLIP&GROW je to zdaj mogoče v nekaj preprostih korakih. Preprosto prilagodite vzglavnik in pospravite pas v naslonjalo, da se ne izgubi. Nato preklopite nastavitveno ploščo FLIP&GROW, da bo SecureGuard v zgornji poziciji.

Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
I-Size 76-150 cm
Pritrditev v avtu:
Isofix
Barva:
Siva
Zapenjanje:
5 točkovni sistem
Uporaba izdelka

OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1 in ostale avtosedeže nameščene v nasprotni smeri vožnje:

  • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

  • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup