Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Baza za avtosedež Maxi Cosi FamilyFix 3, črna

Blagovna št.: 298931

Blagovna znamka: Maxi Cosi

Baza za avtosedež Maxi Cosi FamilyFix 3, črna

Izberite kvalitetno bazo za avtosedež priznane znamke Maxi Cosi!

Preberite več
Spletna cena
239,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,43 € x 23
Več o izdelku

Izberite kvalitetno bazo za avtosedež priznane znamke Maxi Cosi!

Združite FamilyFix3 bazo z Jade, Coral, Pebble Pro i-Size ali Pearl Pro 2 i-Size z enostavno namestitev Click & Go. Maxi-Cosi FamilyFix3 je primeren za otroške avtosedeže in vam bo prišla prav dlje časa.

Namestitev
Maxi-Cosi FamilyFix3 se enostavno pritrdi na pritrdilne točke ISOFIX v vašem avtomobilu. Sledite navodilom v uporabniškem priročniku, da bo pravilno nameščena v vaš avto.
Po namestitvi lahko FamilyFix3 pustite v avtu. Tako je vstop in izstop iz avtomobila zelo enostaven, saj sta otroška avtosedeža Pebble Pro i-Size in Coral lahko pritrjena na bazo s preprostim "klikom", varnostna otroška posteljica Jade pa s preprostim "drsnikom" oziroma Slide & Go. Vizualni indikatorji na bazi vas obvestijo, ko bosta avtosedež ali pa posteljica Jade pravilno pritrjena.
FamilyFix3 se prilega avtomobilskemu sedežu Pearl Pro 2 i-Size za malčke, kar vam omogoča, da bazo še naprej uporabljate tudi po tem, ko je vaš malček prerasel svoj prvi avtosedež ali varnostno posteljico.
FamilyFix3 lahko namestite z varnostno posteljico Jade, otroškimi avtosedeži Pebble Pro i-Size in Coral ali z otroškim avtosedežem Pearl Pro 2 i-Size.

Varnost
Iz bolnišnici je Maxi-Cosi domov odpeljali več kot 50 milijonov dojenčkov. Da bi vašemu malčku zagotovili najboljšo varnost v tem razredu, so njihovi avtosedeži in podstavki nenehno testirani.
Kot proizvajalec priporoča uporabo podstavka ISOFIX. Namestitev je tako enostavna, možnosti, da bi to storili narobe, so majhne. Maxi-Cosi FamilyFix3 omogoča namestitev Click & Go za pravilno in varno namestitev.

Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
Baza
Barva:
črna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup