Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtosedež Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle Surefix, Monza

Blagovna št.: 250267

Blagovna znamka: Peg Perego

Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle Surefix, Monza

Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle Surefix je namenjen otrokom med 3. in 12. letom (od 15 do 36 kg). Opremljen je s priključki isofix. Otroku bo v vseh obdobjih njegovega odraščanja zagotavljal največjo varnost.

Preberite več
Spletna cena
94,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,55 € x 9
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle Surefix je namenjen otrokom med 3. in 12. letom (od 15 do 36 kg). Opremljen je s priključki isofix. Otroku bo v vseh obdobjih njegovega odraščanja zagotavljal največjo varnost.

Avtosedež Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle Surefix raste z vašim otrokom
Avtosedež Viaggio 2-3 Shuttle, ki mu pravimo tudi jahač, je namenjen otrokom med 3. in 12. letom, homologiran pa je za otroke težke od 15 do 36 kg.

Visoka kakovost in tehnološka dovršenost
Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so zasnovani in izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Cilj podjetja peg perego je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.

S priključki Surefix zagotovljena stabilnost tudi v ovinkih
Jahač Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle bo v avtomobilu s priključki Surefix vedno pravilno pritrjen, v kombinaciji s 3- točkovnim varnostnim pasom pa bo dal stabilnost pri zavijanju ali vožnji skozi ovinke.Udobje in varnost otroka pa sta zagotovljena tudi zahvaljujoč širokemu, udobnemu sedežu z naslonjali za roke.

Samo najboljši materiali za udobje vašega otroka
Za izdelavo avtosedežov proizvajalec Peg Perego uporablja samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo ter udobje vašega otroka. Na avtosedežu Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle Surefix pa vas ne bo navdušil le material ampak tudi skrbno izbrane zadrge, dodatki in ogrodje. 

Enostavna uporaba avtosedeža Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle Surefix
Jahač Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle je lahek, enostaven za namestitev in enostaven za odstranitev, ko na hitro potrebujete več prostora v vozilu. Avtosedež lahko v vaš avtomobil pritrdite na dva načina - s tritočkovnim varnostnim pasom avtomobila ali s priključki Surefix  skupaj z tritočkovnim varnostnim pasom avtomobila.

Testi dokazuejo njegovo kakovost
Vsi avtosedeži Peg Perego niso le skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Vsi so testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).

Avtosedež Peg Perego Viaggio 2/3 Shuttle je na voljo v dimenziji 40,5 x 24 x 44 cm (š, v, g), tehta pa 3 kg.

Garancija: 1 leto

OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1 in ostale avtosedeže nameščene v nasprotni smeri vožnje:

  • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

  • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
15 - 36 kg
Pritrditev v avtu:
Isofix
Barva:
Rdeča
Zapenjanje:
3 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup