Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtosedež Britax Römer i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3, midnight grey

Blagovna št.: 298936

Blagovna znamka: Britax Römer

Avtosedež Britax Römer i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3, midnight grey

Izberite kvalitetni avtosedež i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3 priznane znamke Britax Römer!

Preberite več
Spletna cena
499,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
20,83 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite kvalitetni avtosedež i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3 priznane znamke Britax Römer!

Varnost in udobje
DUALFIX 3 i-SIZE je primeren za otroke od treh mesecev do štirih let - prilagaja se vašemu malčku, ko raste, da zagotovi stalno udobje in zaščito. Omogoča vožnjo tako nazaj kot naprej, kar omogoča hiter in enostaven prehod, ko je vaš otrok dovolj star. Za maksimalno udobje lahko preprosto preklapljate med šestimi ergonomskimi položaji naslona.

Najboljša zaščita - vsak dan
Varnost vašega otroka je glavna prioriteta. Zato je avtosedež opremljen z najvišjimi standardi ECE R129 (i-Size).Optimiziran sistem zaščite pri bočnem trku SICT v notranjosti zagotavlja vrhunsko varnost v primeru bočnega trka. Poleg tega v kombinaciji s FLEX BASE , patentirani sistem vrtljive povezave ISOFIX ščiti vašega otroka.

5-točkovni pas
5-točkovni varnostni pas je najvarnejši način za pritrditev vašega otroka v avtomobilskem sedežu, saj ohranja vašega otroka varnega in tesno v zaščitni lupini sedeža. V primeru trka pas razporedi sile udarca na 5 točk, dve na ramena, dve na boke in eno, kjer se pas zapne med nogami. To pomaga zaščititi vašega otroka pred udarci iz vseh smeri.

Vrhunska zaščita pred bočnimi udarci
Vgrajen SICT v notranjosti nudi vašemu otroku vrhunsko zaščito v primeru bočnega trka. SICT ohranja vašega otroka stran od udarca, hkrati pa absorbira energijo. In ni vam treba ničesar prilagajati ali prilagajati - SICT notri je vedno pripravljen, ko ga potrebujete.

Mehke blazinice
Mehke blazinice se udobno prilagajajo otroku. Pomagajo zmanjšati gibanje vašega otroka v primeru trka in dodajo še večje udobje 5-točkovnemu varnostnemu pasu. Poleg tega jih je mogoče enostavno odstraniti za pranje.

Hitro snemljiva prevleka
Na cesti se lahko stvari zelo zapletejo. Pijače se lahko razlijejo, otroci pa lahko zbolijo v avtomobilu. Zato je zasnovana prevleka , ki jo je mogoče enostavno sneti, ne da bi odstranili pas, tako da lahko hitro očistite in se odpravite na pot.

Vzvratno obrnjeni avtomobilski sedeži nudijo najboljšo zaščito v primeru čelnega trka najpogostejše vrste nesreče na cestah. Pri čelnem trku z vzvratno obrnjenim sedežem so sile trka usmerjene na zadnji del sedeža, medtem ko se preostala energija enakomerno porazdeli po glavi, vratu in zgornjem delu telesa. Pri sedežu, obrnjenem naprej, se energija udarca različno porazdeli po strukturi sedeža in zadrževalnem sistemu, kar lahko povzroči več energije, ki vpliva na otrokovo telo. Flex baza i-Sense (vključena v ceno)

Nastavljiv kot in vrtenje funkcija sta le dva izmed velikih značilnosti FlexBase iSense, ki jih ta izdelek ponuja. Je del modularnega sistema in spremlja vašega malčka od rojstva do starosti 4 let.

Več o avtosedežu Britax Römer i-Size, 61-105 cm, Dualfix 3:

 • Vrtljivi FleyBase iSENSE: modularna podlaga za otroški avtosedež in naslednje otroške avtosedež: Baby Safe 3 i-Size / Baby Safe iSENSE in Dualfix iSense / Dualfix 3 i-Size
 • starostno priporočilo: od rojstva do 4 let
 • standardno: i-Size R129
 • način pritrditve: z Isofixom
 • primerni otroški avtosedeži: Baby Safe 3 i-Size in Britax Römer Baby Safe iSENSE (do 15 mesecev)
 • primeren otroški avtosedež: Dualfix iSense (od 15 mesecev in več)
 • varnost: nastavljiva podporna noga in podporni nosilec, zaslon, zvočni signal pri nepravilni namestitvi
 • udobje: nastavljiva optimizacija kota, funkcija vrtenja za 90/360 °
 • mere: V 43,5 x Š 44 x G 66 cm
 • teža: 9,5 kg
 • država izvora: Nemčija
 • dolga uporaba - modularni osnovni sistem
 • štiri leta varnosti in udobja - z eno samo bazo ste pripravljeni na čudovita potovanja
 • s samo enim klikom lahko brez težav pritrdite otroški avtosedež Baby Safe 3 i-Size / Baby Safe iSENSE in Dualfix iSense / Dualfix 3 i-Size kot dodatni sedež na modularno podlago

Garancija: 2 leti

OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1 in ostale avtosedeže nameščene v nasprotni smeri vožnje:

 • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

 OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

 • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
i-Size, 61-105 cm
Pritrditev v avtu:
Isofix
Teža sedeža (v kg):
10
Barva:
Siva
Zapenjanje:
5 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup