Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Metlica brisalca TRICO Flex FL 480, 48 cm

Blagovna št.: 121703

Blagovna znamka: TRICO

Metlica brisalca TRICO Flex FX 480 - 48 cm

Vrhunska TRICO Flex metlica je primerna za vozila novejše generacije kakor tudi za starejša vozila. Očistila vam bo vetrobransko steklo, da bo vaš pogled vedno čist in jasen, tako pa boste varni v cestnem prometu.

Preberite več
DOLŽINA (CM)
Spletna cena
16,49 €
16,49 €/kos

Zlata cena za 30 Zlatih točk
12,99 €
12,99 €/kos
Prihranek
3,50 € (-21%)
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Vrhunska TRICO Flex metlica je primerna za vozila novejše generacije kakor tudi za starejša vozila. Očistila vam bo vetrobransko steklo, da bo vaš pogled vedno čist in jasen, tako pa boste varni v cestnem prometu.

Visokokakovostna metlica brisalca

Ime TRICO je sinonim za brisalec vetrobranskega stekla. Prvi so industrijsko izdelovali moderne sisteme brisalcev že leta 1917. Večina ljudi se ne zaveda, da so brisalci ključnega pomena za našo varnost v prometu. Brez jasnega in čistega pogleda skozi steklo ne gre.

Vrhunska TRICO Flex metlica je namenjena vozilom novejše generacije kakor tudi starejšim vozilom, ki želijo biti varni v cestnem prometu. Tehnologija TRICOFlex ® je omogočila, da postane eden od najbolj vsestranskih metlic brisalcev na trgu.

Priloženi so skoraj vsi potrebni priključki (adapterji), ki jih potrebujete za to dolžino brisalca (za vse modele avtomobilov, ki imajo to dolžino). S priključki je pokrito več kot 90 % evropskega parka avtomobilov. Z “Easy connection” tehnologijo omogoča hitro in preprosto menjavo brisalcev.

Več o metlici brisalca TRICO Flex FL 480

“Memory Curve Steel” tehnologija nudi metlici močan, enakomeren pritisk na steklu s tem pa čisto in jasno brisanje. Ekskluzivna dvo - točkovna spojka pa preprečuje črte. “High glide”  premaz omogoča odlično učinkovitost v vseh vremenskih razmerah. Natančno oblikovani robovi gume omogočajo 1,5 milijonov ciklov.

  • Dolžina: 48 cm

Poišči si pravo dolžino metlice brisalca za svoj avtomobil

Podrobnosti izdelka
Dolžina (cm):
48
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup