Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtokamera Cobra CCDC4500

Blagovna št.: 304318

Ko se odpravljate na vožnjo z avtomobilom, je vozilo vredno opremiti z avtomobilsko kamero oziroma snemalnikom videa, ki vam omogoča beleženje poteka potovanja. 

Preberite več
Spletna cena
80,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,00 € x 8
Več o izdelku

Ko se odpravljate na vožnjo z avtomobilom, je vozilo vredno opremiti z avtomobilsko kamero oziroma snemalnikom videa, ki vam omogoča beleženje poteka potovanja. 

Cobra kamera je popolnoma opremljena in zelo enostavena za uporabo. Njen inovativen sistem prilagodljiva montaža omogoča diskretno namestitev zadnje kamere na vetrobransko steklo, usmerjeno navzven, ali celo na sprednje steklo, obrnjeno navznoter. Edinstvena sposobnost kamere, da snema tako video posnetke spredaj kot zadaj, ponuja dvojno zaščito vsakodnevnim voznikom. Zadnjo kamero lahko zamenjate, tako da obe kameri gledata ven iz sprednjega dela vozila in zajemata več kot en kot, če je potrebno. Med funkcijami so dvoinčni LCD zaslon, ultra-široki koti zajema sprednjega pogleda s 160° in zadnjega pogleda s 130°, prav tako pa vključuje 16GB MicroSD kartico.

Sistem dveh kamer:
hkrati zajema cesto spredaj in zadaj v visokoločljivem videu (spredaj: 1080P FHD, zadaj: 720P HD).

Prilagodljiva konfiguracija:
zadnjo kamero lahko namestite na sprednje vetrobransko steklo, usmerjeno navznoter, za posnetke v kabini ali pa uporabite 20ft podaljšek kabla, da namestite zadnjo kamero na zadnje vetrobransko steklo, usmerjeno navzven, za snemanje ceste za vami.

Pogled na razdeljenem zaslonu:
ogled obeh kamer istočasno. Brezplačni predvajalnik Drive HD omogoča sočasno predvajanje video datotek spredaj in zadaj.

Ultra-široki kot gledanja:
posname celotno cesto in periferijo brez popačenj robov (spredaj: 160°, zadaj: 130°).

Enostavna namestitev:
vključuje sprednjo in zadnjo kamero, 16 GB MicroSD pomnilniško kartico, adapter za napajanje vozila in nosilec za pritrditev na vetrobransko steklo, zato je enota pripravljena za uporabo takoj po izvleku iz embalaže.

Neprekinjeno zankasto snemanje:
Posnetki so shranjeni v 3, 5 ali 10-minutnih odsekih. Ko je polnilna katica polna, kamera samodejno izbriše najstarejši posnetek, da naredi prostor za nove.

Nujno snemanje:
samodejno ali ročno - Če ne želite, da bi bil posnetek prepisan, preprosto pritisnite gumb za nujno snemanje, in posnetek bo zaščiten. Posnetki so samodejno zaščiteni, če je zaznano trčenje.

G-senzor:
3-osni pospeškomer zazna nenadna pospeševanja, zaustavitve in trke ter samodejno zaščiti posnetke okoli incidenta.

Način parkiranja:
v načinu parkiranja kamera Drive HD snema samo, ko zazna gibanje. Ta funkcija je koristna za vozila, ki imajo vedno vklopljen vtičnico za dodatno opremo ali za naprave, ki so trdno priključene na napajanje.

Slikovni posnetek:
gumb za slikovni posnetek je vedno na voljo, tako da lahko kadar koli zajamete sliko.

Podrobnosti izdelka
USB priklop:
Da
Vidni kot:
160
Ločljivost:
1080 x 720
Tip kamere:
Avtokamera
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup